| Stefan_3770 a întrebat:

Heloow TPU am o intrebare cine da raspunsuri concrete dau funda deci sunt un baiat suparponderal am auzit pe la niste prieten ca ei au slabit cu ciolofan (folie) cum se face acea operatiune este daunatoare? rasp concrete plzz
Sunt efecte daunatoare daca folosesc acest tip de slabire zilnic?happy merge zilnic sau trebuie pauza?

5 răspunsuri:
| FunkySmile a răspuns:

Ce?
Nu mai bine ai incerca un regim sanatos, decat sa incerci tot felul de prostiiwinking. Eu una tin regim, iar in 3 luni am slabit 10 kg, nu m-am infometat. Slabesti cam 1, 5-2 kg la 2 saptamani.
In loc sa faci vreo prostie, pe urma sa faci un ulcer, o gastrita, o anemie ceva mai bine tii un regim sanatos chiar daca slabesti treptat. Asa daca slabesti rapid, pe urma pui dubluwinking.
Mai bine ai merge la un nutrtionist ceva.
Daca vrei mai multe sfaturi, lasa-mi un idi ceva pe privat.
Peacewinking. Si ai grija ce prostii faci ca te joci cu sanatatea tawinking.

| BoRaK_7316 a răspuns:

1. Este Celofan nu Ciolofan.straight face
2. Eu Nu am auzit de asa ceva.big grin

| Babyone a răspuns:

Buna Stefan,
consider ca singura si cea mai sigura modalitate de a slabi este sa mergi la un medic nutritionist, sa iti faci un test de analize intai la problema pe care o ai si nu mai incerca toate prostiile pe care le auzi de la unul sau de la altul...iti faci mai mult rau decat bine, cunosc mai multe femei care a folosit acesta metoda. Nu da RANDAMENT! Acesta a fost raspunsul lor.

Bafta!

| Amelin a răspuns:

Da frate chiar ajuta iti zic eu cum sa slabesti. In primul rand iei folie si tio infasori in jurul zonelor in care vrei sa scapi de "clisa" iei pe tine un trening de fas si faci in camera in care esti caldura si te pui la genoflectiuni si iti zic ca eu asa am slabit 13 killograme in o luna jumate si nu nu are niciun efect daunator doar ca daca slabesti dintr-o data prea mult cea ce este foarte des la cei disperati sa slabeasca o sa iti ramana niste straturi de piele care o sa le poti inlatura doar prin operatie asa ca ai grija nu incepe tare de la inceput ia-o asa mai usor si pe parcurs mai adaugi cate 5-10 min

| filipm2001 a răspuns:

Folia nu te slabeste, te ajuta, dar pune accent pe o vizita la un medic nutritionist care iti spune exact ce sa mananci si ce nu, miscare multa (alergare, bicicleta, abdomene) si abia atunci te ajuta folia. Unii se infasoara cu folie in jurul burtii, picioarelor si mainilor (nu foarte strans) pentru a transpira mai mult cand fac efort. Nu dauneaza cu absolut nimic, dar mai bine cauti in magazine costumele acelea pentru fitness care sunt facute special pentru transpiratie abundenta (costa in jur de 30-40 de lei).
Succeswinking