| Lala20 a întrebat:

Help! Am o fusta cu dungi late, orizontale, colorate, si din greseala- la o petrecere- mi-a picurat sos rosu exact pe dunga alba. Am ajuns acasa si am incercat sa o curat, si am pus cu mare atentie un strop de inalbitor, dar bineinteles ca mi s-a scurs pana pe urmatoarea dunga galbena si s-a stricat culoarea! straight face Mai am vreo sansa sa repar noua pata de pe banda galbena, cauzata de inalbitor?

Răspuns Câştigător
| EJelly a răspuns:

Nu, nu se mai poate. Din cate am inteles eu, fustita are dungi alb-galben si ajuns pe o dunga galbena, inalbitorul a decolorat-o... asta inseamna ca nu e patata, deci nu mai sunt sanse sa o readuci... imi pare rau

| Lala20 explică (pentru EJelly):

Mda, cam asa ceva- nu ca ar conta, dar are si dungi albastre si portocaliiwinking - oricum ce ma enerveaza este ca desi nu a decolorat-o extreeem de tare, a lasat cumva 2 pete mai inchise decat galbenul acela, si in jurul lor s-a facut aproape alb! Asta nu-mi pot explica si arata mai urat decat daca s-ar fi decolorat pur si simplu, dar cred ca nu am ce face. Si nu am lasat inalbitorul decat maxim 10 secunde, cand am observat ca s-a prelins pana la dunga galbena, am si pus apa... oricum multumesc!

| EJelly a răspuns (pentru Lala20):

Imi pare rau ca ai apelat direct la inalbitor! Nu e o solutie foarte buna. de exemplu... impotriva grasimii(sosul acela) puteai folosi niste sampon la curatare, fiindca samponul este facut special pentru a indeparta grasimile ca sebumul. Sau, mai puteai presara niste sare (amestecata cu ff putina apa) pe pata, asteptai ceva timp si clateai cu apa rece...

2 răspunsuri: