| AntoniaOrman a întrebat:

Help mee! Nu stiu ce sa ma fac! Saptamana trecuta am dat lucrare la fizica, si am si maine si poimaine fizica si cred ca o sa ni le aduca! Chestia e ca au fost 3 puncte din oficiu si a fost o singura problema care valora 7 puncte si cred ca o sa iau nota mica! sad Si daca iau nota mica va fi a treia nota rea de anul asta si familia ma ameninta ca la a treia nota rea imi confisca pc-ul, telefonul si toate celelalte.Ce sa fac? crying Si sa nu aud raspunsuri de-ale cu "bine-ti fac" si bla bla bla

Răspuns Câştigător
| KyLerMzQ a răspuns:

Pai daca iei nota mica. Incearca sa discuti cu iei si sa le zici ca nimeni nu-i bun la toate. Poate si ei au luat note chiar mai proaste. Nu trebuie sa te pedepseasca asa. Trebuie sa te inteleaga.

1 răspuns:
| Hinata1999 a răspuns:

Dupa părerea mea nu mi se pare ca doamna profesoara este prea rationala. Nu este posibil sa aveti doar o singura problema. Trebuie sa ii convingi pe parintii tai ca nu a fost corect din partea profesoarei. Poti sa le promiti ca pe viitor vei lua note mai mari si nu se mai va intampla. In ziua cand o sa vi cu "bomba" ai putea sa le mai spui de ce s-a mai întâmplat prin clasa, chiar daca mai infloresti putin situatia. Succes!