Se poate, exact asa a facut si o prietena de-a mea. exact acelasi lucru, s-a transferat la stiinte sociale. faza e ca poate la unele profile vei avea de dat diferenta desi nu se stie, poate te descurci si fara . nu ti-as recomanda sa revii in Romania pentru ca e aiurea. multa bafta
Salut! Nu stiu sigur daca se poate, dar iti spun o alta situatie asemanatoare cu a ta. Prietenul meu a plecat in Italia impreuna cu mama sa. Acolo a continuat scoala(adica clasa a VII-a). Cand s-a intors in Romania, el terminase deja clasa a VII-a(in Italia). S-a inscris la scoala in Romania si ca sa dovedeasca ca e apt pentru clasa a VIII-a a dat niste teste pe care nu le-a trecut si a fost nevoit sa repete din nou clasa a VII-a(in Romania). Nu ce sa zic despre cazul tau, dar cred ca este asemanator: trebuie sa dai niste teste la diferite materii ca sa dovedesti ca ai facut acolo ce se cere aici. Numai bine!
Din cate stiu in afara sunt cu materia in urma deci s-ar putea sa te inscrii tot in a 10, dar te sfatuiesc sa termini acolo scoala, e mai simplu
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: