| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey am auzit multe despre acest Rainman e un demon sau ce si Rihanna il foloseste in melodia ei Umbrella voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Si tu esti cu astea mai am pe unu la mine in lista care ma tot omoara cu RaiMan

| AlexCrb a răspuns:

Eu parca stiam ca e un personaj masonic.

| Cornelcmn8 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=mYGYODDVSIE
Si eminem are cateva melodii in care tot vorbeste despre rainman.
Depinde de interpretare, poate fi ori diavolul, ori este vorba de masonerie ori de tipul asta cu industria muzicala.

| IoanaBratinka a răspuns:

Vorbesti despre documentarul Demascarea industriei muzicale? Din ce am vazut in el totul pare ca se leaga, mai ales ca daca vei fi atenta aproape toate melodiile au mesaje subliminale. Eu cred in mare parte, dar unele lucruri mi se par exagerari.

| Cristian_Costan_1989 a răspuns:

Cred că astea sunt lucruri tabu de care nu trebuie să te legi. Ştii cum era o legendă cu cutia Pandorei: odată deschisă cu greu mai ai tupeul să mai cauţi cheia cu care a fost închisă. Sunt lucruri adevărate,mulţi oameni debili au acumulat putere,faimă şi averi prin asemenea chestii (Hitler,Stalin,etc.,sunt mulţi,nu numai din sfera politicului,ci din toate domeniile).
Mulţimea este pur şi simplu năucită,atrasă de aceste personaje (care, de regulă o sfîrşesc aiurea şi în chinuri).De obicei se rîde pe tema asta dar ştii cum e, cînd un lucru e adevărat sau un om se apropie de adevăr, acela va fi considerat penibil şi luat în derîdere.
Trăim într-o societate ipocrită, superficială şi ignorantă. Începînd cu primele civilizaţii, toţi au crezut în ambiguitatea omului şi a Universului iar răul nu reprezintă decît absenţa binelui aşa cum frigul nu reprezintă decît absenţa căldurii.
Fiecare crede ce vrea.Cu cît un om citeşte şi experimentează mai mult, cu atît omul acela îşi dă seama că viaţa e mult mai complicată decît păpică,***, haine de firmă, manele la maxim şi fiţe de neam rromanes.
Mulţi oameni atenţi (excluzînd schizofrenicii paranoici) la ceea ce se întîmplă în jurul lor vor constata că tot ceea ce se întîmplă se întîmplă cu un scop controlat de forţe necunoscute şi necontrolabile de către aroganta fiinţă umană.
Tot ce poţi să faci e să stai deoparte şi să nu-ţi bagi degeţelul în acvariul cu peşti prietenoşi caci s-ar putea să ramîi fără el.
După cea mai rece noapte, întotdeauna soarele va răspunde şi va dezmorţi pămîntul.