| superpissy40 a întrebat:

Hey, am o mica problema, vreau doar sa cititi tot ce scriu si sa imi dati niste sfaturi utile.Problema este ca cea mai buna prietena a mea se afla intr-un conflict cu prietenul meu, din cauza injuriilor.Pe prietenul meu il cheama Iuly, pe prietena mea cea mai buna Lex(de la Alexandra) si pe sora ei Ana.Cu ambele fete sunt foarte buna prietena. Ziua mea a fost vara trecuta si i-am chemat pe toti 3 la ziua mea si Lex nu prea l-a suportat pe Iuly(atunci a fost prima data cand ei doi s-au intalnit).Asa si de atunci au inceput injuriile(Lex l-a facut dobitoc, nesimtit, porc etc fara niciun motiv, efectiv ea nu suporta baietii) si de curand Iuly a facut-o pe Lex animal salbatic.Lex nu vrea de niciun motiv sa se impace cu Iuly, pe motiv ca a jignit-o, mie nu mi se pare corecta atitudinea ei, fiindca ea a inceput prima cu injuraturile fara niciun motiv.Lex e genul de persoana care se imprieteneste cu cineva si apoi imediat se cearta din nu stiu ce motiv(spre exemplu Ana are doua prietene si Lex s-a certat cu ele mai demult).A facut-o vaca pe o colega de a mea fara motiv, mereu judeca dupa aparente si nici macar dupa alea.La ziua mea din vara trecuta Lex mi-a zis: "azi sa nu stai porcul mistret(Iuly), sa stai cu mine daa?" atunci pe el de ce l-am mai invitat? De curand Ana are nevoie sa instaleze niste drivere pe laptopul ei si i-am zis sa apeleze la Iuly si s-au suparat din nu stiu ce motiv si nu mai inteleg nimic.Lex are o atitudinea superioara si il injura pe Iuly, iar el riposteaza.Pe facebook nu pot sa comentez la nicio poza a vreunei colege ca imediat Lex imi spune: "de ce i-ai scris parasutei aleia?" asa ca prefer sa tac.Ce spuneti? Ce ar trebui sa fac? Vreau sa raman cu toti 3. Funda :3

Răspuns Câştigător
| LightGamerul a răspuns:

In primul rand ar putea fi indragostiti!
Si in al doilea rand daca vrei sa ramai cu iei ai putea sa ii explici fete-i:Comportamentul tau nu este adecvat pentru o domnisoara si ar trebui sa se schimbe!
Iar baiatului sa se potoleasca!
Si daca asta nu merge ar trebui sa ii desparti pana cand nu se indagostesc/"se omoara intre ei". Mult succes si sper ca te-am ajutat! Funda :3

0 răspunsuri: