| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey am vazut la teleshopping un gel DERMONU pentru cosuri si m-ar interesa sa il cumpar dar nu stiu daca da rezultate la mai cumparat careva pentru ca am niste pete lasate de la cosuri si vreau sa scap de ele?

Răspuns Câştigător
| robertciclism a răspuns:

Produsele din gama Clearskin de la AVON sunt foarte bune. Eu folosesc de ani de zile asa ceva, nu la modul intensiv, doar in cand in cand. Se vad rezultatele, crede-ma.
Dar nu asta e tot. Mai poti incerca si masti cu argila inmuiata in zeama de castraveti. O lasi sa se inmoaie 2-3 ore in zeama respectiva si trebuie sa iasa un fel de pasta de consistenta unei smantani foarte groase. Pe aia o intinzi pe fata si o lasi sa se usuce bine de tot. Dupa aceea clatesti.
Un alt remediu foarte bun e sapunul cu sulf. Se gaseste la orice farmacie la aproximativ 5-6 lei.
Dar cel mai important: toate astea-s cam degeaba daca mananci toata ziua nesanatos. Incearca sa mananci sanatos, salate, carne de pui, de curcan, cartofi, multe legume si fructe.
Si un alt sfat pe care ti-l dau e sa bei apa. Multa apa. Cat poti tu de mult. Apa n-a omorat pe nimeni niciodata. Te va ajuta sa te hidratezi si sa iti hidratezi corpul si pielea. Mai mult, te ajuta sa elimini din toxinele ce se duc spre piele si care cauzeaza cosurile.
Spala-te pe maini si pe fata cat poti tu de des si evita socurile termice (sa treci brusc de la cald la rece).
Bafta!

| RoseOfTheFire explică (pentru robertciclism):

Ok mersi problema e ca eu beau cam mult suc si cred ca si din cauza asta apar cosuri mereu o sa incerc sa beau mai multa apa.

6 răspunsuri:
| DeejayAndr3y a răspuns:

Buna Florykiss big grin

Eu zic sa nu iti iei toate porcariile de pe net! Acest,, produs'' poate sa iti lase pete sau poate petele de la cosuri sa se extinda.Fii atenta du-te la farmacie sau uitate pe net si ia plantele care sunt Naturale. Sper ca ti-am fost de ajutor :-X

P.S. Fundalove struck?

| Remus13 a răspuns:

Hey Florentina, in mod normal produsele de la teleshoping nu sunt bune. Mai bine te duci la AVON, NIVEA, intrebi un reprezentant si iti recomanda el crema pentru cosurile tale.
Mult succes, sa te faci frumoasa, nu ca n-ai fi!

| RoseOfTheFire explică (pentru Remus13):

Mersi big grin asa am sa fac

| Remus13 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Pentru nimic.

| __1987_mzcO a răspuns:

Nu mai vreti sa folositi mult fond de ten pentru a va acoperi semnele de pe fata? Acum aveti solutia simpla: Dermonu de la Eternelle Pharma!
Dermonu va va ajuta sa reduceti semnele acneice sau urmele ramase pe tenul dumneavoastra! Ten catifelat si fin in foarte scurt timp! Cumpara de la www.shopU.ro si ai cele mai bune oferte!