| Ceva ciudat. a întrebat:

Hey...as vrea sa'mi fac profilul de hi5 mai interesant...adica stiu si eu...sa il pot edita dupa placul meu...sa imi pot creea propriul skin.sa setez tipul de scris de pe profil...sa fac poza mare...sau sa pun profilul pe centru'... vreau sa fie ceva mai deosebit...ma puteti ajuta cu cateva siteuri pentru a'mi putea edita profilul?batting eyelashes

Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Http://www.pympy.com/

La categoria "cambia imagen principal" iti faci poza mai mare, la cajas de comentarios dai un skin placut casetei de comentarii, etc..vezi tu;)

iar ca sa-ti faci propriul skin dai la adaugare aspect la profil si sus in dreapta scrie "creeaza un aspect nou"; poti sa mai dai si la particularizare profil pentru tipuri de scris, culori.

10 răspunsuri:
| papushikroz a răspuns:

Te pot ajuta doar la categoria skin. Odata ce ai intrat pe hi5-ul tau, la my profile, dai click pe change my skin.In dreapta sus dai click pe Make a Profile Skin. Apoi completezi de obicei prima coloana e de ajuns(doar daca vrei si mai detaliat poti completa si restul de coloane). Apoi dai Save.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e simplu...intra pe generator hi5 si acolo iti da tot ceti trebuie ca sa-l faci doar ca e mai complicat thinking mrg e greu de explicat o sa te descuri credwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Generator.rowinking
faci ce vrei in eltongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti sa-ti faci ce vrei tu an el ca si eu as vrea dar nu pot si nu stiu si na... poate o sa-mi fac cand sunt mai mare ca am numa 11 ani baga-l id asta sa mai vb acolo ady.lacry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa-mi fc un hi5 plizzz ajutati-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba cumi imi fac hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kukul; a

| MixedObsessions a răspuns:

Skrie la google "generator hi5" sh dai pe linkul unde skrie romainian parca... e in rom. sh o sa-ti fie mai usor sh acolo faci toot ce vrei tu tongue

| Poison_9734 a răspuns:

Uite-l pe al meu http://yodaniela98.hi5.com
poate te ajuta cu ceva:X

| roberversace49 a răspuns:

Cum faci sking cu tine?big grin