| Loredana_5574 a întrebat:

Hey buna trebuie sa imi pun aparat dentar si nu prea stiu nimic despre asta adica ma schimba cu ceva o sa vorbesc alt fel o sa ma afecteze cu ceva nu am voie sa fac an umite lucruri puteti sa imi spuneti si mie.

5 răspunsuri:
| roxcsana20 a răspuns:

Buna! Vorbesti putin altfel pana te obisnuiesti. si eu am, dar nu aparat dentar.si mi-a fost putin greu la inceput pana m-am obisnuit. sper ca te-am ajutat cu ceva...

| Adelinnaa a răspuns:

Nu multe schimbari doar ca o sa ai o voce putin schimbata de mancat orice...cam atat :d

| dedekool a răspuns:

O sa ai disconfort la inceput si o sa vorbesti mai ciudat dar dupa un timp o sa te obisnuiestihappy

| georgily a răspuns:

Pai daca o sa iti pui un aparat fix nu o sa te schimbi cu nimic nici focea nici. nimic. Dar daca o sa ai aparat dentar mobil, nu o sa poti vorbi corect. big grin

| znstr a răspuns:

Buna. eu am avut aparat dentar si sus si jos, fix. L-am purtat cam 2 ani si ceva in conditiile in care aveam dintii grozav de strambi,si nu te-as sfatuii sa faci ca mine,adica sa-l dai jos inainte sa-i spuna medicul stomatolog.

Cand mi l-am pus,mi-a zis sa nu mananc mere intregi,masline,sa nu musc direct din mancare solida,ci sa o tai cat de marunt se poate si sa mananc cat mai moale,nu chipsuri,sau guma.
Cat despre voce, nu se schimba doar ca o sa ai ceva in + in gura si iti va lua un pic sa te obisnuiesti. Iti zic ca doare cam tare cand ti-l pune, mai ales daca ai dintii f. strambi. Eu aveam 2 dinti impinsi in spate (sper ca intelegilaughing ),iar aparatul il aveam pus de dimineata si pana seara aveam toti dintii aliniati,fara probleme, dar cu dureri groaznice.

In ciuda durerilor, rezultatul merita! bafta:*