| madalynaaa a întrebat:

HeY Buna... voi ce ati alege intre Samsung Corby si Samsung wave 525? da-ti va rog toate avantajele si toate dezavantajele...
P. S: Spuneti va rog si cit costa fara abonament

6 răspunsuri:
| Deutsa_7202 a răspuns:

Heyhappy.Aleg Samsung Corby ":X il am sh` e foarte bun. Avantaje: ai aplicatsii faine, tine incarcat, touchu merge super bine dezavantaje: cand il cumperi nu`ti da card de memorie [asta m-a enerv pe mine]si e sensibilhappyadica cum l`am cumparat l-a scapt fratemiu pe jos sh s`a crapat putin, foarte putin joshappysi e dragut ca ai 3 carcase...le schimbihappy
variante : alb]roz]galben]portocaliu
De celalalt Samsung nu stiu nimicsad sry
Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| Deutsa_7202 a răspuns:

500 e fara abonament

| InnA_3234 a răspuns:

Clar wave 525 pentru ca corby nu se roteste ecranu la mesaje sau cand vrei sa scrii ceva si camera mai lasa mult de dorit si wallpaperul se imparte in 3 si wave e mult mai nou si si mai performant dar nu stiu cat costa

| Alexandru9899 a răspuns:

Wave 525.sunt ff multumit de el. tine ff mult bateria, multe aplicatii.il am de vanzare deoarece m-am plictisit de el.stare de functionare cat si aspect ff. bun/a! pret 300 lei!

| AlyBubulina a răspuns:

Samsung wave 525 nu am avut sau vazut...Decat in reclama de la TV.
In schimb Samsung corby am si mi se pare bun...adica touch`ul merge bine. are memorie destul de multa si fara card vreo 70 MB, bateria de asemenea tine destul de mult vreo 5 zile cam asa, singurul lucru care nu`mi place la el este ca nu are prea multe operatii la calculatorhee hee.Dar nu cred ca asta e important. Si nu stiu sa.ti zic cat costa fara abonament.Depinde de unde cumperi. La Vodafone e un pret la cosmote e altul si asa mai departe. Sper ca te-am ajutat cu ceva!

| anonim_4431 a răspuns:

Samsung corby de care? la mine de ex e cu tastatura qwerty

Întrebări similare