Dar tu ce parere ai despre cacofonie?
Cat despre duduia Inna,nu are voce nici cat un gainat de gasca. Vocea ei e modificata cu autotune sau alte programe,de asta in cantece are cat decat voce,dar live,nope, not at all.Ea se bazeaza pe look nu pe voce in cariera, pe bani si nu pe talent.Ma dezgusta (cum a zis cineva mai sus) afirmatia "reprezinta Romania",ce pana mea a facut ea asa special de reprezinta Romania? A fost un nimeni,a descoperit-o nu stiu cine,a bagat-o sa cante cu autotune si gata, reprezinta Romania?! Avem cantareti/artisti in general mult mai buni, care nici nu se compara cu duduia aia cu alunita bizara...
Pai ce pot sa zic.melodiile ei sunt bune(ca sunt modificate in toate felurile posibile), si din ce am vazut live face playback la greu...sincer nu prea o admir
Voce nu pot spune ca nu are, dar genul pe care il canta nu prea o avantajeaza. Ia sa o auzim noi la ceva. un colind live sa ii vedem atunci vocea! Ea a fost luata de valul acesta "Dance" si de aia este cunoscuta, acum este si vina unor oameni ca nu mai apreciaza muzica veche ( nu toti ) ca altfel nu mai avea Inna in cap astea si acum o auzeam si noi altfel! Dar nu spun ca nu canta frumos!
Inna este o incepatoare, chiar nu are voce de un adevarat solist. Ea stie doar sa se fataie un pic pe scena si castiga foarte multi bani din asa ceva. Ea inainte a fost o chelnerita si acum sa ajuns o mare vedeta. Sincer, mie nu imi place de ea, niciodata nu a dat si nici nu va da dovada ca merita sa fie pe scena. Sper ca m-ai inteles!
Hm, putem spune ca are si piese mai frumoase si mai urate, dar totusi, reprezinta Romania, asa ca ar trebui sa o sustinem.
Ar fii fost frumos sa ne reprezinte altcineva totusi, nu? Nu ceva ca asta. Inna pare mai „usuratica" scuze pentru fani, iar daca sunt romanca nu as vrea sa fiu catalogata in astfel.
Ne reprezinta mai multi, printre care si ea, nu trebuie sa o descurajam, oricum ar fi ea... plus ca nici mie nu prea imi plac melodiile ei. dar altora probabil le plac.
Da, iti dau perfecta dreptate, totusi nu oricine ajunge aici, fiind el cu bani sau fara.
Nu am ce sa spun despre Inna decat k ea are o voce mai copilareasca! Totusi unei colege de-a meah ii place mult de Inna si mai este si fanul ei nr 1...nu inteleg dc p Inna mai exista si altcineva imi cer scuze dar acesta este crudul adevar!
Pimpux întreabă:
codrina_8326 întreabă: