Salut!
Nu se intampla nimic, daca nu iti place sa ai aceste tolbar-uri, le stergi...
De multe ori nu te ajuta...
DECI, NU SE INTAMPLA NIMIC
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Anyway, Bafta!
Nimic alea-s doar ca yahoo toolbar sa poti sa dai mai repede pe mail si tampenii nu iti face griji dezinstaleazale ca nu se intamlpla nimic
Nu e problema daca le stergi dar s-ar putea sa nu dispara chiar daca le stergi. unele search-engine pot fi virus sau keylogger asa ca mai bine scapi de ele cat mai repede.
Nu se intampla nimic. Orice cu toolbar poti sterge pentru ca mai mult te incurca cand intri pe (opera, internet explorer, google chrome etc.). Ele nu afecteaza cu nimica.Astept funda!
Nu se intampla nimic! Ask Toolbar si Babylon sunt doar niste toolbare enervante. Si eu le-am avut dar le-am sters-nu iti sunt de folos mai mult te incurca. LE POTI STERGE! Funda?
Pai daca le dezinstalezi se poate intampla sa se dezinstaleze...
Programele nu depind de acele toolbar-uri. Poti sa le dezinstalezi din control panel definitiv, sau le poti oprii din browser la tools, addones.
Cand instalezi un program ai optiunea sa le instalezi sau nu. Daca o sa te uiti atenta cand instalezi un program cu astfel de optiuni, o sa vezi ca scrie: Install ask tollbar sau : Accept terms and conditions and install ask (yahoo sau alte minuni) tollbar.
Cand instalezi ceva nu mai da next la toate. Chiar daca nu intelegi ce zice pe acolo, o sa iti sara in ochi programelele suplimentare precum ask, yahoo, bing IM si altele.
Paste fericit!
Ellutza98 întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: