| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey,cum sa va spun, eu cu prietena mea cea mai buna ne-am cam certat ieri la telefon, deoarece cand a plecat ea in oras nu m-a anuntat, si era vorba sa mergem impreuna, nu imi place la ea ca zice un lucru si face cu totul altceva cand am sunat-o sa imi explice care a fost motivul se incurca in cuvinte, asta da dovada ca mintea,azi cand ne-am intalnit pe drum nici nu a vorbit cu mine probabil am fost putin dura cu ea la telefon ieri,dar oricum ea era vinovata nu stiu ce sa ma mai fac cu fata asta,ca nu este prima data cand imi face chestii de genul, si ne cunoastem de la gradinita voi ce sfaturi imi dati?

3 răspunsuri:
| negat1ve a răspuns:

Prietenii se mai cearta, pana la urma se imapaca, indiferent de motiv. Daca nu va impacati, atunci nu sunteti cele mai bune prietene si nici nu ati fost vreodata. Ca sfat iti zic sa vorbesti serios cu ea si sa-i spui exact ce te deranjeaza la ea si sa o faci sa inteleaga ca ea a gresit. Isi va cere scuze si sa speram ca totul va reveni la normal.

| Adamutza_Yrynutza_1999 a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este ca sa ii ceri scuze. Pentruca ai reactionat cam urat fata de ea. Prietena ta poate nu a vrut sa se intample astfel poate nu a facut totul intentionat. Dar sfatul meu este sa ii ceri scuze pentru ca ai fost prea dura cu ea...

| Draquila a răspuns:

Nu există prietenie adevărată fără ceartă. Va veni vremea când și tu vei greși față de ea și într-un final te va ierta. Asta trebuie să faci și tu acum. happy