Hey! depinde ce intelegi prin normalitate, dupa anul 2010 e normal, intre 2000 si 2010 era mai putin normal, iar intre '89 si '99 era naspa )) nu stiu sa-ti raspund
Meriti funda
) de ce sa mint fata, e libera sa judece. nu am nevoie de funde
)) ai si tu dreptate
Depinde ce chestii, si cat de des uiti.vad ca tu ai mai multe probleme chiar si decat mine nu ti ar strica o vizita la un psiholog, la 15 ani cam multe probleme ai
La ce intrebari are, cred ca intreaba doar de plictiseala
Cred ca da
Poate fi si de la prea mult stres, nu e ceva nou in ziua de azi.(supliment alimentar de magneziu sau alune/nuci/caju(alte oleaginoase)o mana pe zi.(au efect laxativ, depinde cantitatea)
Este normal să uităm. Nu suntem roboți, dacă am ține minte tot, ne-ar bubui capul. Eu in general uit ce nu-mi place/ mă interesează. E o formă de autoprotecție! Ti-o recomand. Nu să uiți unde ai pus cheile sau portofelul. Chestiile care te supără. Sau eu dacă îți zic adu-mi si mie de la market pâine lapte sare, dacă tu te gândești ce a spus persoana x si y pe Facebook, vei uita. Notează-ti pe o hartie tot ce ai făcut. Ai Android? Ia-ți fast note. Si scrii acolo datori, lista de cumpărături, de făcut. Eu uit mereu. Imi scriu pe fast note ce am de cumpărat pentru alții, și-mi bag căștile în urechi și ascult muzică, cand ajung la market fără să țin minte, mă uit ce am de luat.
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: