anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Este normal sa uiți anumite chestii?

12 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

Hey! depinde ce intelegi prin normalitate, dupa anul 2010 e normal, intre 2000 si 2010 era mai putin normal, iar intre '89 si '99 era naspa laughing)) nu stiu sa-ti raspund

| Blueberry8 a răspuns (pentru Lucian4):

Meriti funda laughing

| Lucian4 a răspuns (pentru Blueberry8):

laughing) de ce sa mint fata, e libera sa judece. nu am nevoie de funde

| Blueberry8 a răspuns (pentru Lucian4):

laughing)) ai si tu dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce chestii, si cat de des uiti.vad ca tu ai mai multe probleme chiar si decat mine nu ti ar strica o vizita la un psiholog, la 15 ani cam multe probleme ai

| Blueberry8 a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce intrebari are, cred ca intreaba doar de plictiseala

| anonim_4396 explică (pentru Blueberry8):

Cred ca da happy

| TomyBrave2019 a răspuns:

Da. Și mie mi se întâmplă.

| Blueberry8 a răspuns:

De ce nu?! Toata lumea mai uita..nu suntem roboti tongue

| dbigiu84 a răspuns:

Da,asa cred

| hyozanryu a răspuns:

Poate fi si de la prea mult stres, nu e ceva nou in ziua de azi.(supliment alimentar de magneziu sau alune/nuci/caju(alte oleaginoase)o mana pe zi.(au efect laxativ, depinde cantitatea)

| killer3023 a răspuns:

Este normal să uităm. Nu suntem roboți, dacă am ține minte tot, ne-ar bubui capul. Eu in general uit ce nu-mi place/ mă interesează. E o formă de autoprotecție! Ti-o recomand. Nu să uiți unde ai pus cheile sau portofelul. Chestiile care te supără. Sau eu dacă îți zic adu-mi si mie de la market pâine lapte sare, dacă tu te gândești ce a spus persoana x si y pe Facebook, vei uita. Notează-ti pe o hartie tot ce ai făcut. Ai Android? Ia-ți fast note. Si scrii acolo datori, lista de cumpărături, de făcut. Eu uit mereu. Imi scriu pe fast note ce am de cumpărat pentru alții, și-mi bag căștile în urechi și ascult muzică, cand ajung la market fără să țin minte, mă uit ce am de luat.