Detin Samsung Wave 525, si sunt foarte multumit de el. Am avut is corby. Pot zice ca touch-screenul la wave este mult mult mai sensibil decat cel de la corby. Wave, proceseaza mai repede decat corby. Detin acest telefon de aproximativ un an, si nu ama vut nici un fel de problema cu el. Despre baterie, la wave tine 10 ore daca vorbesti continuu, si camd o saptamana daca il lasi in stand-by. La corby, nu am facut acest test, dar am vorbit 3 ore la el, si deja a scazut destul de mult. Wave al meu, a luat multe trante, nu a patit nimic. corby, cand l-am scapat sa desfacut tot. Wave mai rezistent.
Deci, Samsung wave este mai bun decat corby, si il recomand tuturor. Cu touch-screenul nu vei avea probleme la wave.
Sper ca ti'am fost de ajutor.
Funda?
Eu am Samsung S5250 si e foarte bun.are touch-screenul foarte bun.eu l-am scapat de 3 ori pe grasia si nu a patit nimic.am avut si Corby dar l-am scapat pe jos si s-a facut cucati.o prietena a mea a are Wave525 de o luna si a inceput sa nu-i mai mearga touch-screenul.eu iti recomand si telefoanele de la firma Duos. sper ca te-am ajutat. funda?
Eu am Samsung S5250 si e foarte bun.are touch-screenul foarte bun.eu l-am scapat de 3 ori pe grasia si un a patit nimic.am avut si Corby dar l-am scapat pe jos si s-a facut cucati.o prietena a mea a are Wave525 de o luna si a inceput sa nu-i mai mearga touch-screenul.eu iti recomand si telefoanele de la firma Duos. sper ca te-am ajutat. funda?