| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey in perioada de imperechere e normal ca cainele sa plece de acasa pentru ca al meu a plecat si de doua zile nu a venit?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
14 răspunsuri:
| seby4music a răspuns:

Aiurea pleaca fara sa anunte...nu iti face griji e la femei sigur... daca nu e beat stie drumu spre casa vine el inapoi. data viitoare pune-i gps big grin

| RoseOfTheFire explică (pentru seby4music):

Mersi sincer m-ai facut sa rad laughing chiar aveam nevoie o sa tin minte sa cumpar un gps happy

| seby4music a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Ma bucur ca te-am ajutat big grin

| RoseOfTheFire explică:

Si cum al tau nu a mai venit deloc de cand a plecat si ti-ai cumpara altul?

| meriuss a răspuns:

Lasa ca se intoarce el ca ca tine nu e nimeni(cacofonie ironic intentionata)

| RoseOfTheFire explică (pentru meriuss):

Omul mai greseste nu e nimeni perfect!

| meriuss a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Iar altii invata din greseli.ti-a venit prietenul patruped?

| RoseOfTheFire explică (pentru meriuss):

Asa e, inca nu il mai astept...

| cool1 a răspuns:

Scumpo...a fugit daca a plecat si nu s-a mai intors de 2 zile crede-ma...a fugit

| RoseOfTheFire explică (pentru cool1):

draguto nu ar face asta l-am crescut de mic nu avea de ce face asta nu avea motiv tot ce era mai bun lui ii dadeam cand era mic l-am tinut in casa locul lui era in fotoliu deci nu avea de sa fuga sincer.

| cool1 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Sa sti ca orice i-ai face un caine se simte bine numai in libertate.Acum sa nu te superi daca am spus ceva ce nu ti-a comvenit! Asta e doar parerea mea. Poate e gresita da nu te supara!

| RoseOfTheFire explică (pentru cool1):

Stai linistita ca nu m-am suparat

| Georgeboss1999 a răspuns:

Da sa stii ca este normal ca un caine sa plece de acasa in perioada de imperechere.

| Stanciu_Laura_1989_ssPK a răspuns:

Vreau sa te intreb, desi a trecut mult timp, daca l-ai gasit? in aceeasi situatie nefericita ma aflu si eu acum, dar deja s-a facut a treia zisad cautat non-stop plus anunturi. chiar nu stiu ce sa mai fac...