Eu am gt505 pink. L-am ales pe asta pentru ca are sistem de navigatie si e mai subtirel si mai elegant, design mai frumos decat ku990
Camera foto e f buna dar cea video e varza. Rezolutie la ecran foarte buna, meniu frumos, multe functii, suna clar si bine. Internetul merge foarte bine, semnal bun.
Singurele dezavantaje e ca bateria ma tine maxim 3 zile (dar asa e la toate telefoanele cu touch-screen) si ca nu gasesti "themes" pentru telefon, telefonul fiind nou, de abia s-a lansat la sfarsitul anului trecut (dar are in el doua teme-unul alb si unul negru); semnalul la radio il gaseste greu.
Ku990 e mai masiv, mai colturos, design simplu. Dar gusturile difera, poate ti-ar placea KU mai mult
Eu am lg gt505.Este super, iar bateria ma tine cel putin 5 zile, stii care e secretul? Cand l-am luat prima data l-am tinut la incarcat in jur de 18-20 de ore si merge super. Cel mai mult ma tine 7 zile. Daca ai vreo intrebare despre el da-mi un mesaj in privat si te voi ajuta.
@Brigitta pe mine ma tine in jur de 5 zile bateria la telefon, ascult muzica, am o multime de filme pe telefon; imi pare rau sa te anunt, dar lg gt505 sta foarte prost la capitolul "navigatie" dar cred ca ti-ai dat deja seama de acest lucru
@jane imi pare rau sa te anunt, dar bateria nu te tine atata timp deoarece a fost tinuta la incarcat 20 de ore, deoarece bateriile nu se mai formateaza
@robyroby in mare, lg gt505 e un telefon bun, depinde si pentru ce vrei sa-l achizitionezi
puncte slabe : radio, casti, player-ul muzical, sistemul gps si sistemul de operare...si pozele, sunt slabe in comparatie cu modelul KU99O
Eu am un KU 990.
E bun are o camera foarte buna, poți cu ușurință sa o compari cu o camera digitala.Sunet bun. Soft foarte plăcut și simplu de utilizat. Suporta pana la 8 Gb(deși pe el zice ca suporta pana la 2 Gb)Designe foarte frumos asemănător cu LG Prada.Touchscreen-ul răspunde foarte bine, și recunoaște surprinzător de bine scrisul de mana. Are o tastatura (virtuala) normala, adică la fel ca la majoritatea modelelor, plus una QWERTY.
Eu zic ca pentru un băiat se potrivește mai mult un Lg KU 990 decât un Lg GT 505.
Ca orice telefon cu touchscreen necesita o mai mare atenție dar în mare parte e ok
Dezavantaje?¿ Pai bateria care nu te tine prea mult(ma rog asta se întâmplă mai la toate telefoanele tochscreen), nu are decât un joc pe el dar poți descarca, nu are teme decât 2 care vin în el și nici nu găsești altele sa descarci. Daca îl iei la liber s-ar putea sa nu îți dea cablu de date și castile. Nu are bețișor din ala dar nu cred ca o sa ai nevoie și cam atât.
Deci pana la urma de care îți iei?
Gt505daca tie iti place si Ku990 poti sa il iei pe ala...fiecare cu gusturile lui