Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 17 Noiembrie 2024 sunt:
De ce le patinează maxilarul la cei care consuma cocaina? Am văzut că au și ticuri faciale etc. Rămân pe întreaga durată a vieții cu aceste "sechele"?
Când am deschid laptopul mi- a apărut ecranul și decât mauseul se vedea.I- am dat din nou drumul și mi se actualiza.cand mi s- au deschis în partea de jos dreapta nu mai scre că Windows trebuie ...? (mai mult)
Ce mă fac cu părinții mei? Ei își vor cumpăra curand un apartament curând, multa lume le- a spus că blocurile 2023, 2024 nu sunt sigure, legat de cum sunt construite. Și ei sunt obsedați,...? (mai mult)
Salutare, pentru cine a fost in Olanda, am intrat in preaviz pana pe data de 15 decembrie(duminica) si am 2 zile de concediu pe care le iau in ultimele zile de munca. Colegul meu de camera cu care am...? (mai mult)
Am dat o comanda de pe un site dar nu eram acasa si din greseala am dat redirectionare la o alta adresa dar nici acea persoana nu e acasa luni ce pot face in acest caz?
Cum se scrie planul de idei al unui text?
Salut! Știe careva ceva bun pentru pielea lăsat?
Bună! În curând voi călători în Londra și aș dori să îmi pun banii pe un card de Revolut sau ING, însă nu vreau să plătesc comisioane mari. Ce card mi- ați recomanda să folosec să pot...? (mai mult)
Bună dimineața! Știe cineva ce trebuie să fac dacă mă duc în Anglia și voi sta acolo o perioadă de aproximativ 2 săptămâni, având în vedere că nu am abonament și îmi încarc cartela în...? (mai mult)
Am adormit cu cuptorul electric aprins, din cauza frigului. Nu era prima noapte. Pusesem în el și o cratiță cu apă, să nu fie aer uscat. M- am trezit în frig și nu am văzut lumina de la el....? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum pot sa scap de petele de ulei de pe o husa? Urgent! Trimit bani prin revolut la cine îmi raspunde!
Salut! Am o intrebare, sunt pe DIGI si de 2 luni mi- a disparut PRO- TV ul, am fost la ei si au zis sa dau o resetare, am dat si tot nu mi- a aparut. Daca nu se rezolva, o sa ii chem acasa, dar asa ...? (mai mult)
Cunoaște cineva o cremă sau un produs de epilat recomandat pentru persoanele care au probleme cu firele de păr sub piele? Chiar dacă se epilează, le rămâne părul îngropat în piele. Orice sugestie...? (mai mult)
Dacă nu sunt angajat, pot plati singur asigurarea de sănătate? O pot plăti în rate în fiecare luna?
Bună! Este o problemă dacă atunci când mi-am făcut biletul de avion pentru compania aeriană Wizz Air am adăugat doar unul dintre prenumele mele și nu pe amândouă?
'Fer' vechi... dacă centrele îl cumpără cu.80-1 leu. Cu cât îl vând ei mai departe?
Am cumpărat o fusta dintr- un material gros, cred că este un fel de lână și are niște împletituri și la una dintre acestea este agățată. Cum o pot repara? Nu mă deranjează neapărat asta ...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare rapidă: dacă am rezervat un bilet de avion la Wizz Air și am ales doar un bagaj de mână, dar ulterior am realizat că am nevoie și de un bagaj la cală, mai pot să ...? (mai mult)
Salut am și eu un tv LG Televizor / monitor LED Smart LG 24TQ510S- PZ, HD s- o la aprindere are niște palpaieli la becul de Power uneori care poate fi problema ca nu îi dau decap ma chinui de câteva...? (mai mult)
Salutare, caut si eu niste versuri pentru capra de anul nou(cioban,alai,tigan, tiganca, doctor, negustor)
Se poate lipi cu siliconul universal teava acea din plastic de la chiuvete?
Buna ziua cum pot sa aflu adresa unei persoane din Sovata, cunosc numai Numele de Familie Va multumesc
Salut TPU! Mi s- a stricat filtrul de scame de la mașina de spălat și aș dori să cumpăr unul nou. Caut un filtru compatibil și aș aprecia recomandări de site- uri de unde îl pot cumpăra....? (mai mult)
Am probleme de ceva timp la chiuveta de la baie pică apă dedesubt se duce apa cam greu, am tot încercat granule soluții am încercat chestia aia cu bicarbonat și oțet și tot nu mi- a mers nu știu...? (mai mult)
De ce copii nu sunt liberi? [Nu știu dacă am pus la categoria corecta]
Bună dimineața! Știe cineva dacă pașapoartele în cluj se fac direct la aeroport sau clădirea unde se fac este aceea prezentată pe net de pe strada Andrei Mureșanu, nr 16?
Bună seara. Ce studii trebuie sa ai pentru a face cursuri de controlor bilete pe tren? Mulțumesc!
Merită să mergi cu Work&Travel în Statele Unite? Se câștigă cât de cât bine încât să poți pune un ban deoparte din această experiență?
Știe cineva în cat timp primești un pașaport în Cluj? Durează mai mult de o săptămână
Bună ziua! Pentru pașaport mai am nevoie de altceva? În afară de carte de identitate originală, certificatul de naștere original, dovada achitării taxei pe care scrie numele și tot și un dosar...? (mai mult)
Bună TPU, dacă m- am conectat la contul de icloud de pe un nr care deja mai are un alt cont de icloud are ceva? Spun asta pentru ca totul a mers bine dar când sa îmi instalez aplicațiile îmi arăta...? (mai mult)
Ce vpn merge pentru a accesa din Moldova aplicațiile din România?
Salut! D oresc să întreb ceva. Cat ar costa un obiect (bicicletă) prin curier, având în vedere că sunt 610.2 km intre locatii?
Eram pe Bestjobs și din greșeală am apăsat pe opțiunea Adaugă job și cred că mi s-a creat un cont de angajator. Cum îl pot șterge?
Azi m-a sunat digi si au spus ca o sa va sune colegii, ora era 17:00 cand m-au sunat de la digi dar nu a venit nimeni, oare o sa vina maine?
Imi pot lua bilet de tren de la cfr pe baza carnetului de la postliceală?
Se poate să schimbi diamantele de pe tik tok în monede? Dacă nu, pentru ce sunt diamantele?
Buna seara. Am o intrebare pentru un prieten. Se poate ca angajatorul sa te scoata sau sa iti incheie contractul de munca daca nu ai mai avut de munca doua saptamani si apoi sa te bage din nou cu contract?...? (mai mult)
Pe pistele de biciclete, ce alte vehicule pot circula si cu ce viteze legale, aceste pot parca pe pista partial sau total blocand pista ce se poate face in acest caz sau daca o trotineta circula cu 50...? (mai mult)
Am cumpărat niște ghete și mă cam jenează la montul de la piciorul drept. Nu vreau sa le returnez pentru că în rest vin bine, doar la mont este problema. Ce as putea să fac să nu mai mă deranjeze...? (mai mult)
Mai exista munca agricola în România? Cam toate terenurile sunt vândute la străini! Unde se mai poate munci in agricultura în România?
Dacă am plătit comanda online mai trebuie să mai plătesc odată când o ridic de la easybox?
Ce trebuie sa fac ca să am card la o farmacie Catena?
Din ce se da medicina in Bucuresti? Corint sau Barrons?
Salut, TPU! Având în vedere că bunicul meu a murit astăzi, sâmbătă, ce informații utilitare îmi puteți oferi în privința prezenței/absenței mele la școală? Știam ceva de o scutire de ...? (mai mult)
Cum pot scăpa fetele de proxeneti dacă acești au relatii în politie sau ceva de genul, adică ar putea scăpa sau asta le este soarta? Mulțumesc
Bună ziua! Am o problemă la unul din apometre. Fără să fie apa deschisă se învârte înainte și înapoi. A pățit cineva așa ceva?
Salut, tot vad ca este plin tiktok ul cu persoane care vand parfumuri 1:1 cu cele originale, multi spun ca le au din Turcia, ma poate ajuta si pe mine cineva? de unde pot cumpara si eu parfumuri 1:1...? (mai mult)
Salut am o intrebare de ce unii oameni dorm cu pistolul sub perna?
Bună, cum pot sa ajung la spital? Sa nu fie ceva grav.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
RAY întreabă:
Nefericitu1 întreabă:
ionutll întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!