Este numar de telefon fix, cu prefix de Brasov. Nu mai raspunde.
Unele detalii poti vedea aici:
http://stopting-ro.com/ro/number/0268506030/1
Multumes mult pentru ajutor. Oricum nu am raspuns, pentru ca nu imi place sa raspund la numerele pe care nu le cunosc.
0268 Este prefix de fix Brasov din reteaua Telekom. Vezi ca pot fi capcane contracost si te usuca la factura. Se fac potlogarii de mult, inclusiv apelanti din afara, din Eu, Siria, Tunisia si care mai vrei tu.
Multumesc pentru ajutor!
La numarul asta nu avea rost sa raspunzi.
Dar daca te suna de exemplu,cineva cunoscut,fara minute,de pe alt numar, si are nevoie de ajutor intr-un fel si tu stai si te uiti gen "mno, nu raspund, poate ma omoara", ar fi aiurea.
Stiu ca este cam aiurea, dar imi place mai mult sa vorbesc prin mesaje, iar cei care ma cunosc, stiu asta, sau o mare parte din ei stiu asta. Deci daca ar vrea sa comunice cu mine mi-ar da mesaj. Nu ma simt confortabil atunci cand vorbesc cu cineva la telefon, mereu incep sa ma balbai si nu imi gasesc niciodata cuvintele potrivite.
Imi place sa raspund celor care ma suna cu privat sau necunoscut, ca stiu ca sunt oameni care se plictisesc si nu au ce face, si asa ma amuz si eu putin
Oh,e ok.
Trebuie doar sa faci ceva ca sa ai mai mult control asupra emotiilor, iti recomand meditatia
Apoi practica, vorbesti cu lumea pana devine a doua ta natura.
Trebuie sa treci peste astea, fail dupa fail pana reusesti.
Multumesc pentru incurajare
Fa in fiecare zi cate putin din ce nu iti place, pana la urma o sa o faci fara sa te gandesti prea mult la asta, fi perseverent, e mai bine sa faci 5 minute in fiecare zi, decat sa faci 5 ore pe zi, o zi din saptamana doar.
Cu placere!
catalin542000 întreabă: