Apa distilata, 3-4 servetele de bucatarie, le scoti, pui apa pe un servetel, apesi cartusul, pe servetelul ud cu partea unde ies culorile, pana la cel colorat se disting culorile.seface la fel si cu cel negru. daca nu se rezolva altele, bafta!
Apa distilata, 3-4 servetele de bucatarie,le scoti, pui apa pe un servetel, apesi cartusul, pe servetelul ud cu partea unde ies culorile, pana la cel colorat se disting culorile.seface la fel si cu cel negru. daca nu se rezolva altele, bafta!
Cateva luni, dar eu sunt din R. Moldova si la noi nu se vînd soluții din alea care curața cartușele, și caut soluții mai simple, la service centru din oraș nu pot să le curețe și îmi spun să-mi procur altele, dar aceasta este a 2 pereche
Cum adica nu pot sa le curete? daca au suport de asta http://www.douamaini.ro/......-vechi.jpg si tot nu merge desfundat nu prea mai ai ce sa incerci.
Eu am reusit sa-l desfund pe al meu cu o alcool etilic, am pus cu o seringa pe fanta de sub el(pe unde iese cerneala) si l-am lasat asa(cu cracii in sus) ca sa o desfunde. Apoi l-am tinut in pozitia normala cu un servetel sub el pana a iesit ceva. Cred ca am repetat de vreo 3 ori chestia asta(seringa alcool+servetel) pana a inceput sa lase urme calumea pe servetel.
Dar daca a stat mai mult de 5 luni eu nu mi-as face prea multe sperante sa se mai desfunde...
Apa distilata, 3-4 servetele de bucatarie, le scoti, pui apa pe un servetel, apesi cartusul, pe servetelul ud cu partea unde ies culorile, pana la cel colorat se disting culorile.seface la fel si cu cel negru. daca nu se rezolva altele, bafta!