| Aiureeaaa a întrebat:

Hey TPU!
Am descarcat photoinstrument si am bagat parola aceea si cu emailul.Prima data a mers, dar a doua oara nu a mai mers si am vazut la niste raspunsuri la niste intrebari aseamanatoare ca dau paste in photoscape. Da` eu nu inteleg unde sa dau...am vazut unde este butonul de la print screen dar in continuare?

Ajutati-ma pls!
Multumesc multhappy

Răspuns Câştigător
| Floorena a răspuns:

Daca ai instalat photo scape, intri acolo in screen capture.si apare chestia aia cu capture full screen, capture window, capture region si repeat last capture.ei:dupa ce a aparut chestia asta deschizi din bara photoinstrument(poza e deja modificata).Chestia aia de la photo scape ramane acolo.tu alegi capture region. apoi faci click in coltul pozei pe care vrei sa o salvezi. apare dreptunghiul ala pe care il aranjezi cum vrei tu.si incadrezi poza in el. apoi mai dai un click si se deschide poza in photo scape. apoi salvezi poza din photo sape si e gata.ai inteles acum?happy daca nu...mai intreaba si iti raspund. Funda?big grin

3 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

@Floorena are dreptate, daca ai photo scape nu mai ai nevoie de Print Screen happy. Faza cu Print Sreen era daca nu ai Photo Scape, foloseai paint, adica cand esti la poza dai print scrren, si apoi intri in paint si dai CTRL + V, si salvezi poza.

| Aiureeaaa explică:

Da, multumesc foarte mult:X:X:X

| Aiureeaaa explică:

Florena imediat ce pot iti dau fundita...ca vad ca nu imi apare