Eu cred ca ai DEJA-VU! si eu patesc asa. dar eu visez inainte cu mult timp cam 1 saptamana- 2 de a se intampla! eu zic ca n-ai nimic si nu ar trebui sa te sperii ar trebui sa te consideri norocos ca D-zeu te-a inzestrat cu asa ceva! ai putea sa continui asa toata viata... sa stii cine ti-e prieten cine ti-e dusman, ce reactii ar putea avea diferite persoane in diverse situatii etc! eu zic ca e un DAR. deci stai linistit! ai putea avea o viata perfecta!
Deja-vu e o senzaţie pe care o trăieşti într-un moment din viaţă, având impresia că s-a mai întâmplat în trecut. Deja-vu nu e nicidecum ghicirea viitorului, sau chestii de genul.
Ceea ce ţi s-a întâmplat, poate au fost doar coincidenţe incredibile. Nu-ţi fă griji. Totuşi, ca o măsură de precauţie să nu te considere toţi o ciudată. Oricum, eu îţi spun să profiţi cât poţi dacă ţi se mai întâmplă. Şi în plus, atenţie, că visele de multe ori chiar au o semnificaţie adâncă. Interpretează-le cu grijă
Si mie mi se intampla asta Exact la fel :O. Am visat si niste ex la teza la romana si ne-a dat fix alea :O. Chiar ciudat.
Deja-vu este altceva, este o senzatie ca un anumit lucru s-a mai intamplat.
Sincer nu prea imi vine sa te cred...dar in fine, este parerea mea.
Nu cred ca este un motiv de ingrijorare...
Bafta.
Interbarea ta e cam grea, nu stiu ce pot spune, daca vrei mai multe detalii ti-le pot da uite idul meu savariny_dolce_profumo_dell.amor@yahoo.com
Poate sunt premonitii. Poate ai mai auzit de lectiile acelea. Poate prietena ta ti-a dat de subinteles ca il place pe acel tip.Nu stiu ce sa zic.
Devii si tu un medium ca si multi altii in perioada asta.