anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput sa am niste vise stranii, si prietenii mei au inceput sa se sperie...stiu dinainte ce se intampla am visat raspunsurile la mate, si chiar din aia ne-a dat test si nu invatasem deloc si am luat 10, iar apoi am visat ca prietena mea s-a sarutat cu baiatul de care imi placea si a doua zi ea chiar asta mi-a zis ca s-a sarutat cu el. Visez vorbele colegilor, stiu ceo sa ne predea dar nu stiu lectia adica ce ne invata stiu doar cum se numeste doar asta visez. Si mie fricaa nu inteleg am mereu un fel deja-vu sa spunem asa? Voi ce credeti?:-s

Răspuns Câştigător
| Fashion a răspuns:

Eu cred ca ai DEJA-VU! si eu patesc asa. dar eu visez inainte cu mult timp cam 1 saptamana- 2 de a se intampla! eu zic ca n-ai nimic si nu ar trebui sa te sperii ar trebui sa te consideri norocos ca D-zeu te-a inzestrat cu asa ceva! ai putea sa continui asa toata viata... sa stii cine ti-e prieten cine ti-e dusman, ce reactii ar putea avea diferite persoane in diverse situatii etc! eu zic ca e un DAR. deci stai linistit! ai putea avea o viata perfecta!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi mai multe detalii aici, www.elystar.ro
Pa, pa.

| DakotaRoyse a răspuns:

Deja-vu e o senzaţie pe care o trăieşti într-un moment din viaţă, având impresia că s-a mai întâmplat în trecut. Deja-vu nu e nicidecum ghicirea viitorului, sau chestii de genul.
Ceea ce ţi s-a întâmplat, poate au fost doar coincidenţe incredibile. Nu-ţi fă griji. Totuşi, ca o măsură de precauţie să nu te considere toţi o ciudată. Oricum, eu îţi spun să profiţi cât poţi dacă ţi se mai întâmplă. Şi în plus, atenţie, că visele de multe ori chiar au o semnificaţie adâncă. Interpretează-le cu grijăwinking

| xMary a răspuns:

Si mie mi se intampla astathinking Exact la fel :O. Am visat si niste ex la teza la romana si ne-a dat fix alea :O. Chiar ciudatbig grin.

| VisualBasicExpert a răspuns:

Kill Yourself!

| birdie14 a răspuns:

Deja-vu este altceva, este o senzatie ca un anumit lucru s-a mai intamplat.
Sincer nu prea imi vine sa te cred...dar in fine, este parerea mea.
Nu cred ca este un motiv de ingrijorare...
Bafta.

| MarySille a răspuns:

Interbarea ta e cam grea, nu stiu ce pot spune, daca vrei mai multe detalii ti-le pot da uite idul meu savariny_dolce_profumo_dell.amor@yahoo.com

| Luke a răspuns:

Poate sunt premonitii. Poate ai mai auzit de lectiile acelea. Poate prietena ta ti-a dat de subinteles ca il place pe acel tip.Nu stiu ce sa zic.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Devii si tu un medium ca si multi altii in perioada asta.

| cristinutza07 a răspuns:

Nujtiu du-te la un psiholog

| mihaelairina a răspuns:

Poate esti medium.desi nu prea cred. oricum e in avantajul tau.

| Crina_3524 a răspuns:

Eu zic sa o iei in avantajul tau!
si mie mi se intampla...