| MarySille a întrebat:

am o intrebare pentru fiecare in parte. De unde credeti ca vin toate aceste pericole peste tari: inundatii, cutremure, foc, meteoriti, semne pe cer, copii nu isi mai asculta parintii, oamenii sunt foarte rai, foamete pe pamant, boli peste boli, suferinta prea multa, oameni agitati, oameni stresati, cum ar fi daca fiecare om nu ar mai injura, ar fi om educat, ar fi civilizat, a vorbi respectos, nu ar minte, ar fi toti corecti. Eu cred ca daca totii am fi unii cu altii uniti, nu ar mai fii asa ceva pe pamant. Din cauza pacatului se ajug la asa ceva. E prea mult pacat pe pamantsadsad!sad si Celui de sus nu ii place asa ceva, oameni buni nu trebuie sa fim asa, sa incercam cu totii sa ne indreptam.sadsadsad

Multa sanatate! si fundita celor care isi spun opinia

Răspuns Câştigător
| DarQueen a răspuns:

Toate vin de la Dumnezeu. El ne trimite semne peste tot, însă suntem prea orbi ca să le vedem. Deschide TV-ul, pune pe ProTv și ascultă știrile: un om a fost găsit fără suflare, accident mortal, un tânăr/o tânără de numai X ani și-a pus capăt zilelor, cutremur de proporții în., bătrân ucis cu sânge rece, femeie în vârstă violată și bătută."etc. Doar asta auzim/vedem pe la Tv. De ce nu vedem articole precum „X a câștigat premiul... Y a donat, Z l-a salvat pe ". De ce?
Diavolul este printre noi, și cădem pe rând...Ce se va alege de noi la sfârșitul vieții pământești?

6 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Simplu,locuim pe o planeta vie universul fiind in continua miscare...indiferent de specie,viata e o lupta pentru supravietuire, dinainte de a ne naste nu suntem egali, nu gandim la fel fiecare individ in parte fiind unic.Pacat...defineste pacatul, una este pentru cel aflat in desert fara speranta si alta pentru cel ghiftuit aflat la adapost

| Damasc a răspuns:

De la natura provin toate, se rasfrange asupra noastra, pe zi ce trece ne facem singuri tot mai mult rau fara sa ne dam seama, pana intr-o buna zi cand aceasta ne va rasplati cu aceeasi moneda.Nu ne vom schimba niciodata zic eu, cel putin nu in bine, sau poate o vom face dar in alta lume.

| thealchemist a răspuns:

Mda, si totusi cind a fost altfel? vrei sa aduci Raiul pe pamint?

| whatevernvm a răspuns:

Primele fenomene(inundatii, cutremure etc) au o explicatie stiintifica si un motiv, bineinteles daca nu stii motiv(dar sunt convinsa ca il stii) cauta pe nethappy

Bolile exista dintodeauna si sunt obstacole pe care Dumnezeu ni le pune pentru a ne testa, pentru a ne mantui( daca vorbim in termani religiosi). Oamani stresati...toati oamenii sunt stresati cu sau fara motiv datorita acestei lumi infecte de prostie si neglijenta.

Educatia, e fost, este si va fi un lucru de baza pe care nu multi il au si asta este vina parintilor.

Nu o sa se indrepte nimeni daca spui tu si mai ales daca ei nu sunt informati si educati. Nu poti schimba lumea, decat Dumnezeu poate, dar intr`adevar in aceasta situatie lumea se duce de rapa, dar noi nu putem face nimichappy

| valThina a răspuns:

Faza e urmatoarea: nu suntem nici condusi de oameni calumea.in primul rand daca am vedea ca nu se mai fura(si aici ma refer la pers din parlament...cei sus pusi) nici parintii nu ar mai pleca de acasa sa le asigure o viata mai buna copiilor, copii ar avea o educatie mai buna daca nu ar fi lasati singuri sau cu bunici.ca na stim ca daca un copil e crescut de bunici li se fac mai toate poftele ...etc.
cutremurele, inundatii.etc nu pot fi controlate de oameni.sau doar in anumite situatii.de obicei aceste fenomene mai ales cutremurele sunt din cauza miscarii placilor tectonice...
si tot daca incercam sa schimbam macar viitorul copiilor nostri e cam greu.pentru ca uite ca oamenii sunt ocupati cu serviciu nu se mai ocupa prea mult de copii, nici ei si nici profesorii.si tot asa.
da e adevarat ca s`a ajuns rau si ca e mult pacat in lume dar asta nu o putem schimba cu una cu 2.trebuie timp mult timp mai ales la noi in tara...
si mai e inca ceva : noi vedem lucrurile astea la tv pentru ca asa vor americanii ca sa nu ii impiedicam sau ceva de genul asta sa le deranjam lor afacerile.si sa fim seriosi, ei profita ca noi suntem o tara slaba si ne baga pe gat niste chestii si se joaca cu noi pe degete.si asta nu e numai parerea mea e si parerea altora. avem la scoala un curs si vorbim despre tot felul de chestii de genu asta...
din pacate e adevarat, nu sa putem schimba lumea spre bine decat usor usor si tot ne-ar trebui vreo 100 de ani daca nu mai mult happy

| yonutz123_2668 a răspuns:

Ai perfecta dreptate in privinta asta, imi place cum gandesti