| AlcolicSmile123 a întrebat:

am o problema.Am pre putin spatiu in C: are 53.7 MB D: 89.3 E: 89.8 D nici pe un sfert nu-i plin E este un sfert C este full mai am 2.00 MB free cum pot sa-mi fac mai mult spatiu in el? Sau cum pot lua cativa MB dintr`un HARD DISK sa-l pun in altul? Pe scurt:Cum pot lua sa transferez cativa MB din E: sau D: in C:?

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

In primul rand de acum inainte sa ai doar C si D.
In C pui lucrurile care sunt pentru windows iar in D pui jocurile/muzica/programe gen photoshop, Microsoft office, etc. Poti sa dai click dreapta pe C, proprietati, Disk Cleanup. Se va sterge tot ce este inutil...stie pc-ul de ce are el nevoie si de ce nu are nevoie. Pe desktop lasi doar shortcuturile si un notepad ceva, daca ai nevoie..nu foldere cu jocuri intregi. Spatiu consumat aiurea..sterge tot ce ai.rar, zip daca le-ai dezarhivat deja.
De transferat nu poti decat daca reformatezi windows-ul.
Disk Cleanup e solutia pentru tine, sau sterge manual ce nu ai nevoie in C (sau muta-le altundeva...cut/paste)

| AlcolicSmile123 explică (pentru RyugaHideki):

Mersi.De clean up nu stiam.Thanks.Acum am 40.0 MB big grin.

5 răspunsuri:
| paulica2003 a răspuns:

In C este full pentru ca e full in my documents sau pe deskstop sau unde ti se dowladeaza jocurile, filmele

| paulica2003 a răspuns:

Nu inteleg cum vrei sa transferi MB dintr-un hard disk in altu... transfera jocurile din unul in altu... sau filme sau ce ai

| AlcolicSmile123 explică (pentru paulica2003):

Pe desktop nu am nimic decat RDS, My computer si un.txt In my documentsam sters vreo 6 poze dar nu asa de "full"Dar stii cum sa schimb locatia unde se downlondeaza toate programele?
Adica mi-a venit un ding.:]] sa transfer ce e in D sau E in C si programe care se downloadeaza sa se duca in D stii cumva cum sa schimb locatia? Adica direct sa se downloadeze in D?

| paulica2003 a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Pai asa e normal sa se dowladeze in Cstraight face dar dupa ce se dowladeaza in C le poti muta tongue