Cand e aglomerat fa-i o defragmentare si o curatare de disk, start, programs, accesorii, sistem tols
Pai uuite ca ai trojeni ca sa scapi de ei scanezi cu antivirus (recomand eset nod 32) le dai delet acolo gasesti cum apoi ca sa mearga cu sguranta reinstaleaza windows cu ajtorul unui disc bootabil pentru a profita de bios si a formata partitia cu windows!
Stiti nu ma prea pricep la computer ca nu il am de multa vreme sunt incepatoare si eu am mai incercat sa il scanez cu malweare bytes tot un program de scanat virusi si mi-a gasit cativa si m-a dat pe delete si i-am sters dar un baiat mi-a spus ca nu mi-a sters virusii mi-a sters doar semnatura lor ceva d egenul,,,...
Lasa avast cum este, urmeaza doar indicatiile:
Descarca ComboFix http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul.
Confirma cu Yes de fiecare data
Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu te ingrijora.
La sfarsitul scanarii iti salveaza un notepad in C:\ si trebuie sa-mi trimiti continul acelui notepad, asta sa-ti spun daca ai un troian instalat ori alt virus.