Trebuie sa actionezi simplu:
Bifezi casuta din stanga-jos si dai click pe "sterge mesajul".
Nu breh, mesajul e fix pentru tine. Trebuia sa ii raspunzi asa: "Ador sexul salbatic si mai ales tipele care inghit dupa un an4l cu strigaturi. Daca te incadrezi, te rog raspunde-mi la acest email."
E tentativa de scam, mosule.
Lol, relax, dud. Textul ala e clar tradus cu Google Translate. Nu te panica fara rost. In nici o situatie in viata nu are rost panica. Era sa crap de vreo 3-4 ori pana acum si pot sa iti zic in cunostinta de cauza - panica te omoara mai a draq ca orice altceva.
Mai usor cu panica, a trimis la toti userii probabil, si eu l am primit. E asa de complicat sa iti dai seama ca e tradus cu google translate si postat automat
Am observat ca nu e scris corect. M-am mai linistit acum. Thanks
Cred ca toata lumea l-a primit, inclusiv eu
generalrobertwilly
Astazi, 4:43 pm
Hello dear
Dragul meu Unul!
Numele meu este Margaret Woodward, sper ca acest e-mail veți găsi bine și sănătos și sper că putem stabili o relație de când ne întâlnim aici pentru prima dată, am trecut printr-un profil care vorbește de tine pe acest site si eu a fost impresionat când am văzut profilul dvs. și a decis să comunice cu tine. Este dorința mea să te cunosc, îmi place sinceritate, incredere, iubire, grijă, adevăr, și respect, am toate aceste calități în mine, a avut amabilitatea să-mi răspundă prin cutia mea de e-mail privat (magwoodwards50@outlook.com), astfel încât să ne ne putem ști mai bine. Sper să citesc de la tine daca sunteti interesati. Vă mulțumim și în speranța de a auzi de la tine cît mai repede. EMAIL: (magwoodwards50@outlook.com)
sterge mesajul | blocheaza utilizatorul
Ai auzit vreodata de spam sau bot? Asta-i un bot automat. Daca intrii in jocul lor o sa iti ceara bani, o sa iti zica ca e pentru o cauza nobila si ca au nevoie disperata de ajutor.
Tu nu vezi ca e tradus cu google translate?
Daca nu-s aici sa te instruiesc, incep botii sa te pacaleasca. E cat se poate de clar ca ala e un bot ieftin...
Si eu am primit acest mesaj.
Nu are rost sa-ti faci sperante, deja te inseala...
Creier
Păi şi tu de ce ai primit? cred că a fost o eroare, ups
Te-ai lins pe bot de mancare prima saptamana, adio
Shhh, borcanul de zacuscă e mereu alături de mine
Are limita de 5 raspunsuri pe zi de cand si-a luat suspend, le risipeste luandu-se de oameni, e trist saracul
Si suspendarea asta se duce dupa o anumita perioada de timp, sau este permanenta?
Si din ce cauza un utilizator poate fi suspendat?
Are o luna. E permanenta daca se repeta dupa ce scapa. Din ce cauza..multe. Spam, jigniri, limbaj vulgar. Trage si tu cu ochiul la cei suspendati si vezi motivele. Oricum multi ajung acolo aiurea din cauza ca sunt raportati de frustrati for no reason si e un feedback pentru a le inchide gura
Ok, mersi, de acum inainte o sa fiu atent la raspunsurile pe care le dau, ca nu vreau sa fiu si eu raportat de cineva.
Daca nu mi-am luat eu inca, nu-ti iei tu. Decat daca esti raportat pentru intrebari tampite, uhh
Să mă feresc de gardă nu mai vreaaaauuuu bla, bla
Ai mai fumat din legalele pe care le-a adus nenea? Ce ai tu?
Stai linistit man... nu este prima data cand se intampla lucruri de genul pe TPU.
Am aflat ca mesajul era spam, si multi utilizatori l-au primit, nu are rost sa-i dau block, oricum nu m-a deranjat cu ceva, decat cu acel mesaj. Dar oricum multumesc pentru sfat, daca o sa ma streseze in viitor o sa ii dau block.
Stii ca sunt aici pentru tine :**
Oricand, pui )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Si mie mi-a dat. De parca e site de socializare sau un Facebook mai elevat, cu "hello dear", tu esti unul Daca are asa multe calitati, l-am cauta noi pe el, nu el pe noi.
Spune-i asta:
Nici macar nu te cunosc si presupun ca nici tu nu ma cunosti.Vezi-ti de treaba ta!
E fix pentru tine. Te pune sa alegi daca vrei sa o cunosti si sa va intalniti, sau nu.
Hei, prietene cred ca acesta este doar un link luat de undeva si trimis la mai multe persoane care probabil au avut reactia ca a ta. Incearca sa nu il mai bagi in seama sau sa ii spui ce am zis eu adica despre link. Imi trimiti mesaj si imi spui daca te-am ajutat.