| AlcolicSmile123 a întrebat:

am scapat unitatea pe o parte, ruland. Ecranul inghetase asa ca i-am dat restart, dupa aceea au aparut problemele:
1.Un ticait (presupun ca e de la HDD) dar se aude ca si o masina dand intr-o groapa.
2.Am 2 CPU si acum le foloseste 60-90% chiar si 100%, >= jocurile merg foarte greu, paginile cu mai multe imagini (ca TPU) se incarca foarte greu, etc.
3.Memoria o foloseste 55-60% (1300M / 3938)
Intrebari:
1.HDD-ul s-a zgariat ori motorasul e de vina, ori acul sare de acolo ori un ventilator (sunt 3 in total) a prins un cablu ori altceva?
2. Daca il duc la un service, poate rezolva motorasul sau pot sa inlocuiasca acul sau sa puna un alt disc sau sa stearga zgarietura?
3.Ati patit asa ceva sau o persoana apropiata? Daca da, spuneti-mi cum a-ti/a rezolvat problema.

System:
-CPU: Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz
-GPU: ATI Radeon 2400 Series
-HDD: Gigabyte
-Ram: 2 GB; 32 (64) Bits
-XP SP 3

P.S. Funda numai celui care raspunde la TOATE intrebarile!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

HDD probabil e mort, asa ca cel mai probabil iti iei adio de la el, restul pieselor afectate pot fi lectorul de CD/DVD si cam atat. Lasa unitatea jos nu o mai tine sus langa monitor ci in zona piciorului drept sa nu pateasca nimic.

| AlcolicSmile123 explică (pentru mgtow):

Chiar am testat daca citeste CD-urile si copiaza pe el, si o face destul de bine. Unitatea o tineam jos langa piciorul drept dar nu imi mergea mouse-ul si credeam ca e de acolo, apoi s-a lasat pe o parte pentru ca ea statea pe un... postament nu direct pe podea, s-a dezichilibrat si a cazut.

| K0sti a răspuns:

HDD-ul busit! Si verifica si coolerul de la procesor sa nu se fi miscat.