Scoate-l afara, incearca sa-l alergi putin, joaca-te cu el, oboseste-l...cand urci sus nu-i da nimic altceva decat boabe, lasa-i castronul jos acolo chiar daca nu mananca imediat, nu te induiosa de el sa-i dai altceva...ai rabdare si vei vedea ca va manca pana la urma. Trebuie sa faceti amandoi sacrificii daca vrei sa invete, bafta!
PS: Am avut 3 caini pana acum, am intampinat si eu problemele tale.
Sall
nu ii amesteca cu nimic
lasa-l 2 zile numai cu o serie de bobite si o sa i se faca foame si o sa manance
Dupa cum ai zis. este prea mic! Dai carne la conserva pentru catei. ca-ci boabele nu poate sa le sparga
Incearca sa le amesteci cu lapte daca nu vrea lasaile simple si vei vedea ca va manca eu asa i-am facut catelusei mele
Phuy ii poti cumpara carne speciala pentru caini o pui in bobitze shigta.Sau branzica de vaca. Funda[-o
Amestecaile cu soda caustica...sau cu glicerina ceva )...sa vezi cel dai cu labele-n sus.sau cu nitro-glicerina sa ii bubuie curu)
Pai ai mai multe variante... pentru inceput ii poti schimba bobitele, iar daca nu mananca nici asa ii poti da altceva cum ar fi mancare gatita si in caz ca nu functioneaza nici asta du.l la veterinar
sper sa rezolvi problema