Pt inceput incearca un Nod32 sau un Avira ( Avira folosesc personal, si vreau sa spun ca nu am avut probleme cu el ). Astept sa-mi spui cum a mers, si ia-mi in considerare sfatu cu incetarea downloadarii porcariilor alora, ca nu spun aiurea. Au fost momente cand am simtit-o pe propria piele.
Salut maf16.
Cel mai probabil are de-aface cu un virus, unul nu tocmai "usor" de scapat. Solutia cea mai buna ar fi sa nu mai downloadeze porcariile alea de hack-uri ( sunt si de rahat, si in plus daca tot vrei sa joci un joc, nu ai nevoie de ele, se poate si fara ). Daca e vorba de Trojan, cred ca singura solutie ar fi totusi o reinstalare a windows-ului.
Bafta.
Hmm, ai dreptate. O sa incerc cu un antivirus primadata. Daca nu functioneaza reinstalam windowsu
Http://www.avast.com/free-antivirus-download Îţi alegi free.
Pt inceput incearca un Nod32 sau un Avira ( Avira folosesc personal, si vreau sa spun ca nu am avut probleme cu el ). Astept sa-mi spui cum a mers, si ia-mi in considerare sfatu cu incetarea downloadarii porcariilor alora, ca nu spun aiurea. Au fost momente cand am simtit-o pe propria piele.
catalin542000 întreabă: