| maf16 a întrebat:

Am un prieten care are probleme cu PC. A instalat un hack(wall) pentrut Cs 1.6. Dupa utilizarea lui a inceput sa ii mearga prost PC si acum nu ii mai merge internetu. Cand deschid internet explorer arata ca si cum nu ar fi conectat la internet. Cum pot rezolva problema? in afara sa reinstalez windowsul.

Răspuns Câştigător
| Ne3quicKBăă a răspuns:

Pt inceput incearca un Nod32 sau un Avira ( Avira folosesc personal, si vreau sa spun ca nu am avut probleme cu elwinking ). Astept sa-mi spui cum a mers, si ia-mi in considerare sfatu cu incetarea downloadarii porcariilor alora, ca nu spun aiurea.winking Au fost momente cand am simtit-o pe propria piele. happy

9 răspunsuri:
| 1Mihai1 a răspuns:

Toate codurile pentru Cs 1.6 au viruşi. Ce antivirus are?

| maf16 explică (pentru 1Mihai1):

Poi chestia e ca nu avea antivirus. Daca ii instalez un antivirus poate scapa de el?

| adrew a răspuns:

Cred ca ai luat un super DESTROY

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Salut maf16.

Cel mai probabil are de-aface cu un virus, unul nu tocmai "usor" de scapat. Solutia cea mai buna ar fi sa nu mai downloadeze porcariile alea de hack-uri ( sunt si de rahat, si in plus daca tot vrei sa joci un joc, nu ai nevoie de ele, se poate si farawinking ). Daca e vorba de Trojan, cred ca singura solutie ar fi totusi o reinstalare a windows-ului.

Bafta. big grin

| maf16 explică (pentru Ne3quicKBăă):

Hmm, ai dreptate. O sa incerc cu un antivirus primadata. Daca nu functioneaza reinstalam windowsu

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Funda? big grin

| maf16 explică:

Imi puteti da un ativirus bun?

| Mazal a răspuns (pentru maf16):

Depinde antivirusuri bune sunt:Avira, Bitdefender2012sau 2013 dar ia-ti si tuneup utilities 2013 gaseste problemele pc si te rezolva funaa

| Ne3quicKBăă a răspuns (pentru maf16):

Pt inceput incearca un Nod32 sau un Avira ( Avira folosesc personal, si vreau sa spun ca nu am avut probleme cu elwinking ). Astept sa-mi spui cum a mers, si ia-mi in considerare sfatu cu incetarea downloadarii porcariilor alora, ca nu spun aiurea.winking Au fost momente cand am simtit-o pe propria piele. happy