Îţi va spune profa/proful şi faci rost de un caiet de latină de la colegi(vor fi subiecte bazate pe ce au făcut ei la ore). Oricum diferenţele astea sunt doar o formalitate, nu trebuie să îţi faci prea multe griji.
Sunt la filo, si am avut cateva transferuri in clasa. In primul rand cere caiet de la un elev de la filo, iar testul o sa il dai din: Declinari, analiza (functie sintactica, val. morfologica, caz, diateza...), povesti (sunt niste legende ce trebuie sa le sti), Traduceri (o sa i cateva propoziti, max 3-4, care sa le traduci, iar jos o sa ai un dictionar cu fiecare cuvant tradus, iar tu daca inveti timpurile si tot o sa stii sa faci propozitia la timpul corespunzator).
P.S. Nu am invatat niciodata acesta materie si nici nu am sa invat pentru ca mi se pare ceva inutil, mai bine facem o ora de romana in plus decat latina. Chiar nu te ajuta cu nimic materia asta de ca**t, dar in cosecinta am avut note destul de bune 7-9, mai luam si cate un 3 dar avand in vedere ca nu invatam eram multumit.
Sper ca te-am ajuta si nu te-am zapacit cu povestiile mele
Succes!
anonim_4396 întreabă: