| BubuBubutza a întrebat:

as vrea sa imi raspundeti sincer... merita sa mai vorbesc cu o ruda care mi-a facut mult rau?

Răspuns Câştigător
| k1duTzuu a răspuns:

Respect-o!, chiar daca ea nu o face...nu te gandii ce este acum! gandeste-te ca va fi o judecata! si ca sa ti se ierte greselile, iarta-le si tu pe ale altora!

11 răspunsuri:
| Denis_1041 a răspuns:

Depinde ce fel de rau... Si daca v-a promite ca n-o sa mai faca ....Probabil ca il poti ierta tongue! Fundita?

| maria_7379 a răspuns:

Nu nu merita, deoarece daca vorbesti cu ea s-ar pute sa iti faca mai mult rau. Mai bine nu vorbest cu ea pana cand vezi ca ii pare cu adevarat rau

| Denis_1041 a răspuns:

Din moment ce isi v-a cere scuze si promite ca n-o sa mai faca de ce n-ar trebui sa vorbeasca cu ea?

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Daca promite ca nu mai face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu ii dai atentie.O sa vezi la un moment dat tot ea o sa inceapa sa vb cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Ebbii a răspuns:

Mda, depinde ce rau. Daca e foarte rau eu iti recomand sa nu vorbesti astfel o sa suferii foarte rau si asta nu-i bine. Daca iti promite ca n-o sa mai faca asa. E in regula.winking. Fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In ce sens ti-a facut rau?
Eu zic ca nu ar merita, acum faci cum crezi tu, dar daca tu crezi ca nu merita, nu mai vorbi cu acea ruda.
Te pup!

| andrw1929 a răspuns:

Eu as zice sa mai vorbesti cu ea deoarece e ruda dar acum depinde si ce rau!
Succes!

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Daca e o ruda totusi macar buna ziua ar trebui sa zici catre ea, depinde si de raul care ti la facut.eu mai mult de atata nu as putea

| drogh a răspuns:

Trebuia sa dai mai multe detalii. In ce sens ti-a facut mult rau?
Oricum ar fi, totul trebuie iertat! Si pentru ca e ruda cu tine, se merita. Daca nu vine sa isi ceara scuze pentru fapta/faptele facute, nu trebuie sa ai un orgoliu.