| Izabella97777 a întrebat:

as vrea sa-mi fac o pagina pe facebook cu numele de sweet love. puteti sa-mi dati si mie diverse imagini care sa aiba acest titlu(s-o pun ca poza de profil)si tot felul de idei pentru pagina mea ca sa obtin cat mai multe like-uri(mi-ar place sa stiu cum se pun acele grafice adica pui o intrebare si in functie de raspunsuri iti va aparea 30%, 50% etc sau diverse)? as vrea daca se poate si nite notite pe aceasta tema, dragostea cat mai interesante.
P. S. daca as vrea sa pun o melodie de pe youtube pe pagina mea merge sa dau copy la linkul de pe youtube si la stare pe fb sa dau paste? cel mai complex raspuns fundakiss

2 răspunsuri:
| DeeaMada a răspuns:

In primul rand, daca cauti pe google la imagini sweet love iti vor aparea imagini pe aceasta tema in al doilea rand ca sa ai multe like-uri mai intai poti sa o distribui pe mai multe pagini ca sa o vada si alti iar daca vrei sa pui o melodie de pe youtube pe pag. ta dai la melodie si sub ea apare share si da acolo daca vrei sa o postezi pe facebook sau pe twiter.
Sper ca te-am ajutat. fundita?

| Victorita2010 a răspuns:

As vrea sa postez o imagine titlu, in partea de sus a paginii de perete.Nu stiu cum sa procedez