Contul de discord este gratis!
Poti sa iti faci propiul server gratis.
Nu trebuie sa platesti pentru nimic
Platesti pentru asa zisul Discord Nitro (costa 5 euro) care este ca o mica extensie care iti adauga patru lucruri noi:
-Iti poti pune un avatar animat
-Poti avea emoji-uri facute de tine
-Poti da share pe un server la poze mai mari (limita gratis era 8 mb acum daca platesti este 50 mb)
-Si o insigna pentru a arata de cat timp susti developerii Discord
Vreau sa mentionez ca acest Discord Nitro nu trebuie sa il cumperi neaparat, tu il cumperi pentru a iti adauga lucrurile enumerate mai sus
Discord Nitro- 4, 99$
Hei dar dupa ce mi-am facut contul gratuit nu trebuie sa cumpar si discord nitro adica sa am trail sau sa ma oblige sa-l cumpar nu? Eu stiam ca daca vrei sa il cumperi apesi pe un buton anume e adevarat?
Si daca urc o poza mai mult de 8mb nu ma va lasa sau ma va lasa si ma va pune sa platesc? Scuze ca pun atatea intrebari dar sunt incwepator!
Nu esti obligat sa il cumperi, tu faci acea achizitionare pentru a arata respectul pentru creatori acelui program de comunicare sau pentru a primi acele bonusuri pe care le primesti cand il cumperi.
Daca vreau sa imi creez un server de discord e free? Si cum scriu ceva in chat daca am fost invitat, iar daca pun un mesaj ownerul serverului platesc? Si cum pun o poza de profil? P.S pun atatea intrebari ca sunt confuz!
Pe site nu este nimic mentionat de functii platite. Deci este gratis, probabil cu reclame. Insa fii atent la termeni si conditii.
Eu sunt jucator de CS:GO din cate stiu am vazut multe anunturi pe forumuri ca se dau servere de CS gratis doar cu o simpla cerere!
Acum depinde de situatie daca tu vrei sa iti creezi propriul server sau l-ai luat de pe un forum!
Daca doresti sa creezi server, da este necesara plata
Dar daca server-ul e luat de pe forum nu este necesar sa fii fondator!
Ba boss eu am intrebat daca contul de pe aplicatia discord https://discord.gg/HeAvPnW daca este gratis ma!