Ele reprezinta 50% din media de admitere.
Se face media aritmetica dintre cele doua note obitnute la examene, dupa care se aduna cu media claselor 5-8, la care se face media aritmetica din care iese media de admitere.
MA=ME+M5-8/2
MA=media de admitere
ME=media examenelor
M5-8=media claselor 5-8
Eu din cate am auzit conteaza 50%. mie nu mi-ar prea conveni, dar fie nu`i decizia mea. :-s insa am mai auzit ca ar putea conta doar 25%, asa mi-ar conveni, insa nu cred ca e adevarat. deci 50%
Fiecare dintre examene va reprezenta cate 25% din media pentru intrarea la liceu.Media dintre media astora si media dintre anii din clasele gimnaziale iti dau media finala pentru intrarea la liceu.Bafta!
Examene ii 30% din nota finala se ia 5-8 se face media si dupa aia media cu notele obt si se face iar media
Salut! si eu sunt clasa a 8-a iar examenele conteaza 50% din media de admitere. oricum trebuie sa primim revista aia cu licee saptamana asta ce vine
Pentru intrarea la liceu conteaza in urmatorul fel:
50% media generala de pe cei 4 ani (clasele a V-a, a VI-a, a VII-a si a VII-a)
25% examenul la romana
25% examenul la matematica
In total, cele doua examene valoreaza 50% din media finala de admitere la liceu.
Din cate stiu nu conteaza prea mult. Adica cel mai mult conteaza portofoliul, adica 70%. Restul e: 10% media notelor si 20% examenele de la romana si mate. Funda?
Si eu sunt in clasa a-8-a si m-am interesat si media de intrare la liceu se calculeaza astfel: media anilor 5-8 adunata cu media examenelor la mate si romana impartita la doi... Iti dau un exemplu daca la examen la mate ai luat 9 si la romana ai luat 10 (bineinteles sunt si sutimi) media examenului e 9.5 si media 5-8 e 9.80 (un exemplu banal ) media de intrare la liceu e 9.65. Sper ca te-am ajutat fundita?
Pai nu stiu chiar cat la suta dar se face se pune mediile generale cls 5 8 tezele si ceva de genu asta nu cred ca cont. chiar sa mult
danceisme întreabă:
stefanst2312 întreabă: