Buna, cred ca ai visat urat, sau poti delira in somn atunci cand esti prea obosita, sau poate te-a ciupit ceva si eu stiu ce ai visat tu in timpul acela si ai tipat. Si mie mi s-a intamplat cand eram mai micuta, eram bolnava si aveam febra mare, faceam convulsii, si am visat un vis tare urat mi-am visat prietenii, bunica si tatal ca aveau un singur ochi ( ciclopi ), dar in vis nu m-am speriat. Mama mi-a spus ca ai spuneam :
- Uite mami imi scoate ochiul cu furculita! Uite, uite!
Si m-ma speriat dupa ce mi-a spus astea
Dar in general cand esti bolnava si afci febra, cand esti prea obosita, cand esti prea stresata si cand ai cosmaruri!
Succes si un somnic dulce.
Buna flori. Inseamna ca ai avut un cosmar daca se mai repeta incearca sa bei un ceai cald inainte de culcare. Poate te-ai mai certat cu cineva si din aceasta cauza repetai acest lucru.
Bafta, o zi buna!
Buna Flory...se poate sa fi avut un vis urat.mi s-a intamplat si mie dar imi fine.nu e nimic grav poti sa stai linistita
Nu mi s-a intamplat niciodata. Cred ca ai visat urat. Se mai intampla unor oameni sa vorbeasca in somn.
Da eu nu doar tip, sunt tentata si sa plec, sa ies din camera...si a doua zi nu mai stiu din ce cauza am facut asa, dar ma simt foarte rau adica am o depresie temporara!
Ai incercat sa consulti un psiholog?
Inca nu? Tu?
Nu ca nu mai am aceasta problema de mult nu s-a mai repetat in cazul meu.
Bun
Mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa vorbesc prin somn, uneori ramineam socata de cele ce vorbeam cand imi povesteau parintii. asta e de la supraincarcarea creierului cu informatie cred eu sau poate te-ai certat cu cineva.