| roddy a întrebat:

ce sa aleg dintre un calculator si o tableta? voi ce ati alege? dati si argumenta va rog! funda :* :*

12 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Calculator.

| xtembix a răspuns:

Tableta deoarece ai mai multe aplicatii, o poti lua cu tine oriunde vrei si in plus e si in trend acum.

| Dope a răspuns:

Calculator sau laptop. Mult mai practic, deşi nu aş renunţa la tabletă, e foarte bună în unele cazuri.

| wqreqwfsaddwqa a răspuns:

Calculatorul pentru ca este mult mai bun fata de o tableta si cu tableta trebuie sa ai mai multa grija fata de un calculator, crede-ma stiu ce vorbesc am si eu o tableta, am fost neatent cu ea si acum sta degeaba pe acasa pana cand o repar pentru ca este pretul cam mare de reparat, asa ca pana o repar sta degeaba. Calculatorul este si mai performant ca o tableta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Laptop sau tableta.Laptop deoarece este mai practic si poti sta intinsa in pat, insa este cam greu.Si tableta pentru ca este mult mai compacta, poti avea cu ea net oriunde si are si anumite aplicatii pe care calculatorul si laptopul nu le are, tableta este un 2 in 1.Eu zic sa iti cumperi tableta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tableta,deoarece eu, personal cred ca este mai eficienta.O poti duce oriunde cu tine (binee laughing si laptop-ul il poti duce oriunde, dar no, este o diferenta). Tableta are ceva in plus fata de calculatoare.Depinde acuma ce parere ai si tu despre amandoua optiunile...mai informeaza-te si vei vedea

| Roxxxxi a răspuns:

Eu sincer as alege calculatorul. Tableta este o fita si o sa iti distraga atentia si cand vei merge pe strada si ti se poate intampla ceva.Un calculator sau un lapotop este mult mai ok.E mai comod. Te descurci mai usor.

| d3men7zel a răspuns:

Eu unul prefer calculatorul, tableta e avantajoasa ca o iei cu tine dar poti intra pe net doar cu wi fi, calculatorul e mai rezistent si mai bun tongue

| patriiiii89 a răspuns:

Eu as alege laptopul pentru ca poti face mult mai multe pe el... si lucrezi mai usor, iti poti lua unul din acela micut, cat o tableta.

| Ab0Lic a răspuns:

Salut daca esti baiat iti recomand sa iei un calculator deoarece poti sa joci multe jocuri (sa iei cu ceva GB pe ram macar 2. )poti sa intri pe orice retea de socializare.
Si daca esti fata poti sa optezi pentru PC(personal computer) oricum tableta e scumpa si nu prea are logica s-o iei dupa mine iti ajunge telefon normal sau poti sa iei un HTC are conexiune la net poti intra pe facebook, messenger are si ceva joculete care poti sa le joci daca calatoresti (cu autobuzul, avionul ma rog)
Sper ca ti-am fost de ajutor...

| adryioana a răspuns:

Eu as alege tableta pentru ca cu tableta poti merge unde vrei desii ai riscul sa se sparga.nu spun ca calculatorul nu e bun dar tableta te ajuta mai mult.

| Florin_Arnautu_1977 a răspuns:

Un laptop e mai bun pentru tine daca vrei ceva puternic si rapid
dar daca ai ofta pentru o tableta eu ti-as sugera un laptoop mai mic si mai usor.