Din cate imi amintesc posta pastreaza coletul timp de 10 zile de la instiintare, asa ca poti merge oricand in aceasta perioada sa ridici coletul. Numai bine!
Normal este ca atunci cand comanzi ceva trebuie sa ai si banii pregatiti.Nu crezi ca asa este normal?
La posta sta aproape 10 zile inainte sa o trimita inapoi. iti vine aviz azi, in principiu e bine sa mergi sa iei pachetul a doua zi, dupa 3-4 zile daca nu ridici coletul iti trimit iar un aviz, dupa care daca nu-l ridici se aplica taxe de inmagazinare. nu-ti face probleme, nu-l trimit inapoi chiar a doua zi.
Ramane la posta cateva zile.Si cand o sa mergi dupa el o sa iti ia niste bani in plus.Cred ca 2-3 lei sau nu stiu sub 5 lei oricum! Funda?
Am avut si eu problema asta,si daca nu ai banii,nu e bine,ca daca vin degeaba si nu le platesti,nu o sa iti lase produsul si or sa plece, si o sa revina ei, dar cand vin sa ti-l dea produsul, o sa te taxeze si pe drumul anterior, adica o sa le platesti 2 taxe de curier,intelegi? Asa,daca nu ai banii sa le dai cand esti programat sa iti predea produsul,mai bine suni la ei si le spui sa te mai amane, adica vina cand ai tu banii, ca ti-am zis, nu rezolvi nimic daca vin si nu ai banii, din contra platesti taxa de curier de 2 ori, si ce faci? Mergi in pierdere? Nu e bine! Alta rezolvare nu ai! Sanatate si bafto dello delloooo!
Cand ai dat comanda si a ajuns o sa tio aduca cineva.Si atunci ii spui lui/ei daca poate so aduca peste...5 zile sa zicem.Asa am facut si eu.Am comandat un telefon.Si vine acel de la firma sau un angajat si iti aduce pachetul. FUNDA?
anonim_4396 întreabă: