| Blayan18 a întrebat:

deci am o problema care ma framanta, ma imbujorez repede, adica ma inrosesc din orice, adica gen daca vine fata pe care o plac sa imi zica ceva, pac rosu ca racul, si nu cred ca e chiar asa de fain sa fii rosu in momente din astea.Cateodata ma inrosesc fara motiv, duceam o cerere de invoire la diriginta si ma intreba de ce am lipsit si ii explicam eu calm acolo si deodata simt cum imi curge o picatura pe obraz si ma simteam infierbantat, si eram doar eu si cu ea.Adica efectiv nu ma suport chestia asta, sugestii ceva, solutii? Va rog mult.Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Stai linistit. Nu esti singurul.
Esti foarte timid si asta arata corpul tau.
Eu cand mergeam la medic începea să îmi bată inima foarte repede si ma inroseam si eu foarte tare.
Si sa stii ca nu e un lucru chiar asa rau, pentru ca in ziua de azi acest lucru este pe cale de disparitie. Sunt unele fete care apreciază acest lucru, altele nu.
Asa ca, poate ai noroc sa găsesti o fata care iti apreciază timiditatea si sinceritate happy

2 răspunsuri:
| mazaroi a răspuns:

Uni oameni se inrosesc.Si eu ma inroseam ca tine da am devenit tupeist.Nu este problema medicala! Esti prea emotiv.Fii un pic tupeist.Nu strica

| SilviutaPisicuta1 a răspuns:

Nu iti face griji laughing))) nu e o problema medicala, tu esti doar foarte emotiv, stai linistit ca nu esti singururl happy Stiu ca e ciudat sa te inrosesti mereu, dar nu ai ce face... (parerea mea)