Da-le jos si punele din nou sa vezi ce reactii ai. Apropo, de unde le-ai luat ca vreau si eu ( optica medicala, sau de unde? si ai facut consult medical inainte?) imi dai te rog mesaj?:*
Astiapta pîna o sa te inveti sa le pui si o sati deprinyi ochi, si o sati triaca
Ideea e ca, eu port lentile, iar pana te obisnuiesti cu ele e normal sa cada sau sa te doara si te doare ingrozitor. De retinut este ca nu se poarta foarte mult.eu zic maxim 3 ore, pentru ca pot afecta ochiul. Si stii ca se tin intr-un lichid, nu? Cred ca ai si primit o cutiuta speciala. Na, la inceput te doare capul ( tamplele mai ales ) si ochii. Daca le porti zilnic cate o ora, dupa cateva zile, maxim o saptamana vei vedea ca le poti folosi fara problema, doar sa nu le folosesti prea mult. Nu te panica daca-ti cad. Probabil nu le-ai asezat cum trebuie, deoarece nu au cum sa-ti cada din moment ce, cred ca le ai de la medic. Bafta si numai bine.
Da e de la lentile, dar o sa te obisnuiesti cu ele, si eu mi-am luat si m-a durut capul prima si a doua zi, dar apoi mi-a trecut si acum am cu 300 fete mai mult in lista de facebook si 5 colege de facultate vor sa se marita cu mine
Sa iti iei lentile anuale si sa nu le porti non stop decat cand vrei sa agati ceva
Nu-ti face nici un rau doar iti afecteaza vederea. un fleac (daca va trebuie lentile ramaneti chioare/chiori )
adina5adina întreabă: