| MarySille a întrebat:

fratele unui fost gagic de al meu a spus in felul urmator: Doamne,sincer iti zic daca aveam langa mine o fata asa ca tine nu m=as desparti niciodata de ea. si cand am plecat se tot uita la mine ca eram in masina cu el si se intorcea se uita la mine si i-am spus eu off mai bine te cunosteam pe tine inaintea fratelui tau, si el a spus ca ce, acum e tarziu?

Ce as putea intelege prin asta? inseamna ca ma place..mentionez ca semana foarte mult cu fostul gagic, dar mi-e simpatic si vad ca e genul meu dupa cate am mai discutat cu el..relatia mea cu fratele lui a fost una ca si cand nu ar fi fost, ne vedeam odata la 1 luna chiar 2.

Voi ce credeti?sad fundita

3 răspunsuri:
| zalisa a răspuns:

Dă-i bătaie happy dacă-ţi place tipul şi el te place pe tine, ce mai aştepţi? big grin

| Bijou15 a răspuns:

Pai e cam evident ca te place si chiar te apreciaza spre deosebire de fratele sau.Probabil incearca sa se apropie de tine, insa ar mai fi posibilitatea sa te testeze... nu sunt chiar sigura.Nu ii arata ca il simpatizezi, doar joaca-te putin cu el, pana vezi daca tine si daca vorbeste serios, adica daca chiar te place cu adevarat.

| nicole0123 a răspuns:

Daaaa...e clar ca te place