Ai dreptate. E dezastru. Si nu e vorba de educatie, ci de un indicator al saraciei.
Chiar atat de mult costa sapunul si apa in Romania de e vorba de saracie?
Nu ai idee. E infiorator. Si nu e vorba neaparat de cost, ci de batrinii care o iau razna si se apuca sa stringa ca timpitii de la 60 de ani sa aiba bani de inmormintare. Ma uit la parintii mei cum "economisesc" apa de-amboulea si totusi nu sunt doi pensionari cu 6 mil pensie impreuna. Bine, nici nu ii dau banii afara din casa, dar nah... nu ai cu cine discuta. Macar se c*ca in casa si nu ca altii prin tufisuri ca sa nu traga apa.
Criza Romaniei nu este nici economica nici cea a transpiratilor, criza este a igienei morale si spirituale.
Cine stie. Nici Italia nu sta bine la capitolul asta. Acum ceva timp ascultam la radio o emisiune care vorbea despre igiena si tare ma mi-am ca erau incompetenti care sunau si spuneau ca nu se spala dupa ce merg la baie, ce sa mai zic de inainte. Mare e prostia omeneasca. Dupa ce ca esti idiot mai te dai si mare.
Mi-am adus aminte si o intrebare "amuzanta" aici pe site cu raspunsuri si mai cretine. O fata intreba cand e bine sa faci dus, dimineata sau seara. In afara de mine nici macar o persoana nu a spus ca e bine sa faci si dimineata si seara. Parca au aleegie la apa unii, e patetic.
Mda,fix imi pasa mie daca se spala Nea'Cais.
Nu stiu, nu imi pasa daca se spala sau nu batranii.
Pe mine ma deranjeaza lipsa bunului simt,culturii, inteligentei, etc.
Acum o sa zici ca " da ce, sa te speli nu e o dovada de bun simt si inteligenta?" probabil, dar inteligenta si bunul simt se pot manifesta si prin alte chestii mai deep.
Intelegi tu.
NitaLoredanaFlorentina întreabă: