| OnUtZzZaAa a întrebat:

Pentru fanii Naruto.Am auzit de la o prietena ca Sakura se alatura lui Itachi. Daca e adevarat vreau sa-mi spuneti niste episoade tot auzite de la pretena mea 1.in ce episod Sakura alearga prin copaci aluneca si e prinsa de Itachi 2.in ce episod se alatura lui Itachi 3.in ce episod o saruta dau funda la cine imi raspunde cel mai bine

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Sa incepem cu inceputul.

Sakura nu l-a intalnit niciodata pe Itachi.

doi poate ca vorbeste de sasuke atunci:

POti spune ca incearca sa se alature lui dupa ce sasuke se bate cu danzo.

IN ceea ce privste episoadele pe care l-eai cerut. Nu exista asemenea episoade poate doar fan made.

si in ceea ce priveste cand incearca sa se alature lu sasuke iti recomand sa te uiti la episoade in ordine pentru a intelege povestea si ce se intampla acolo.

Have Fun

8 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

1. Nu exista asa ceva.
2. Nu exista asa ceva.
3. Nu exista asa ceva.

Am vazut toate episoadele si nu stiu vreun episod in care sa existe un lucru din ce ai mentionat mai sus.
Dupa cum vezi sunt fan infocat Naruto.
exista un episod in care Sakura vrea sa il convinga pe Naruto sa renunte la Ideea de a-l aduce inapoi pe Sasuke, si ii spune ca vrea sa fie prietena lui, da' Naruto nu este de acord.

| ParadiseCaroline a răspuns:

1.nu cred ca e adevarat in ceea ce priveste animeul mai bine citesti manga'ul
2.nu exista un astfel de episod
3.stiu de ce vorbesti, e facut de un fan si se numeste Konoha hight school ( pana acum au aparut 2 episoade)http://www.youtube.com/watch?v=Ajxha_sxGpA

| ParadiseCaroline a răspuns:

Si sarutul se petrece in cel de-al 2 lea episod.Te sfatuiesc sa le vizionezi sunt destul de bune avand in vedere ca sunt fan made.

| IwantToPlayAGame a răspuns:

1.SEX
2.PENIS
3.Apa plata.

| OnUtZzZaAa explică (pentru IwantToPlayAGame):

Bine..asta intra garantat in top 10 cele mai tampite raspunsuri

| OnUtZzZaAa explică (pentru IwantToPlayAGame):

Vorbesc doar de IwantToPlayAGame

| IwantToPlayAGame a răspuns (pentru OnUtZzZaAa):

Taci si suge fa!

| AnaSaKuRa a răspuns:

1 in nici un episod pentru... daca ai vazut in videoclipuri acelea sunt facute de fani
2 in nici un episod pentru Itachi moare (chiar daca trupul lui este controlat de Kabuto)
3 Itachi moare si in plus daca nu o iubeste ) si nici nu o cunoaste ) nu o poate saruta
Practic intrebarile tale nici nu prea au raspuns
Eu am spus ce trebuia de spus... sper ca ti-a fost de folos