Scrii la expeditor: un nume, apoi post restant, oficiul postal...(si treci OP de la care trimiti). Tu nu ai nevoie de buletin cand trimiti, cel care ridica are nevoie.
Spui la Posta ca vrei sa trimeti ceva antrax, si normal ca nu iti convine sa iti declari adresa. Poate o sa te inteleaga.
Pai te duci cu coletu si intrebi si tu daca se poate trimite fara buletin ca te-ai grabit si ai uitat sa il iei, ei de obicei daca e colet fara ramburs nu cer actele
Eu cand am trimis cuiva ceva fara ramburs nu mi-au cerut buletinu, puteam sa scriu si ca ma cheama Vasilica POpescu
Da. Pur și simplu le spui celor de la posta sa scoată numele expeditorului, și ca vrei sa faci o surpriza nimic mai mult. O zi bună. Sper ca te-am ajutat.
Si daca un individ iti trimite ceva care explodeaza sau care genereaza gaze toxice/otavitoare: cine raspunde? oficiantul potal nu are nici obligatia si nici posibilitatea legala de a verifica continutul coletului.
Hehe, au ei metode de verificat, daca trimiti ceva chestii interzise stim noi ce te prind una doua )
Fugi cu sacul; ca Mos Craciun este doar o poveste! tu chiar visezi, ori te crezi la controlul vamal?
As putea sa iti explic tie, sau altora cum poate fi trimis un colet; dar... tot ilegal se numeste, sau divulgarea metodelor de combatere a terorismului.
rety întreabă: