Organizeaza-ti timpul mai eficient. Când simti ca cedezi ia o pauza, asculta muzica sau ceva ce te linisteste, iar după ia-o de la capăt, cu mult calm. Sunt sigura ca vei reuși
Stresul il indepartezi pur si simplu. Orice am face noi nu trebuie sa ne grabim, ci sa facem lucrurile (asa cum am eu vorba) incet, batraneste.
Tocmai aceasta este stresul: lipsa de control asupra timpului. De aceea trebuie sa facem atat cat ne sta in putina in cursul zilei, si nu mai mult.
Invata atat cat poti si nu te stresa cu testele. Si cand aceste teste vor veni, cu incredere poti sa spui lui Dumnezeu in gandul tau: "Doamne, Te rog ajuta-ma sa iau o nota frumoasa la aceste teste."
Prea multa invatatura si prea multa munca ne trimit in mormant mai inainte de termen; si cine e de vina decat noi? Profesorii sau mistrul educatiei? Pai daca acestia spun sa ne aruncam in groapa noi sa facem asta? Ca de fapt ei asta spun in mod indirect.
Acum urmeaza partea after-school; adica problemele de acasa. Nu stiu care sunt. Si aici te sfatuiesc sa fii linistit; adica sa nu te certi cu ai tai si sa nu le raspunzi. Sau cel putin nu in graba. Stai, te gandesti ce sa le raspunzi si apoi o faci; dar in liniste, calm. Trebuie sa invatam sa infruntam asperitatile(defectele) de caracter ale celor din jurul nostru. Nu-i baga in seama cand te deranjeaza si o sa scapi mult mai repede de ei. Si aici poti sa ceri ajutor de sus: "Doamne, Te rog ajuta-ma sa pot face fata acestor probleme".
Nu uita: totul se face incet, batraneste.
Daca la 14 ani faci sex si te droghezi la 18 esti acolo unde iti este locul adica la inchisoare.
Rusine parintilor tai care contribuie la marirea unei generatii de degenerati si viiitori puscariasi.
Taci ba tocilarule ....ca numa prostii aia se stresseaza la teste, mie nu-mi pasa de scoala...o sa fiu sofer pe TIR
Taci ba ca nu ma droghez prostule
Pai sa stii ca am aproape triplul varstei tale si sunt sofer de tir. )
Copil tembel ce esti vezi ca nu era pentru tine raspunsul!
Eu am pus intrebarea
Poate te-ar ajuta foarte mult sa vorbesti cu prieteni de incredere si care stiu sa asculte despre problemele astea. Faptul ca povestesti cuiva te mai poate elibera. Despre teste poti incerca sa vorbesti cu colegii tai la fel de stresati ca si tine.
Si in afara de asta, cum au zis si altii, incearca sa iti organizezi timpul daca poti. Sa inveti din timp, etc bla bla.
Si poate o sa te ajute si daca TE gandesti ca problemele se vor rezolva si viata ta va merge inainte. Practic, fii puternic si nu lasa problemele sa te doboare. IMAGINEAZA-TI zilele din viitor in care problemele astea nu vor mai fi. Si..."Ce nu te omoara te face mai puternic".
Fa-ti temele din timp si pregateste-te pentru teste cum trebuie si nu o sa mai ai niciun stres