| bluuuu a întrebat:

crying sunt in clasa a6-a. Dar e ceva ciudat cu profesorul meu de istorie. Cand invat lectia nu ma pune sa raspuns, iar cand nu imi invat lectia. fix atunci ma pune la raspuns si eu nu stiu, iar el imi da nota mica.eu i-am spus colegei mele de banca k si daca raman corigenta nu ma intereseaza. dar nu imi mai invat niciodata la istorie.si asta e putin cam ciutat pentru ca eu am premiul 1 din clasa 1 pana in a5a sa vad ce iau anul asta... da m-am saturat de asta...nu de premiu 1.ci de invatat pe degeaba. du dealta dar nu vreau sa ma fac profesoara de istorie. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| lplostonyou a răspuns:

Nu e nimic ciudathappyde aceea face asta ca tu sa inveti totdeauna si nu numai cateodata,el stie ca tu poti mai mult si atunci te pune la incercare, datoria ta de eleva e sa inveti, sau mai ai cumva si alte treburi?

7 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Ca lectiile trebuiesc invatate ora de ora. Din cate am inteles, pe tine practic te revolta ca nu te asculta doar atunci cand vrei si cand inveti, ori la scoala nu este asa, trebuie invatat mereu.

| bluuuu explică:

Ideea.e ca stiu sistemul profului meu... el asculta elevii din jumatate din lectie... daca vede k stim -'' GATA, VAD K STI, AI SI LECTIA IN CAIET. 10! LA LOC'' iar daca nu stiu prea bine ma asculta si din recapitulare

| bluuuu explică:

Si apropo xCristiBossX sunt fata!

| motherfuckerstyle a răspuns:

Eu zic sa inveti in fiecare ora la istorie, in clasa a 6 lectiile sunt usoare si asa intotdeauna vei fi pregatita.

| Adrian4123 a răspuns:

Foarte simplu! Cand incepe ora si ti-ai invatat, prefate speriat sau trist si el va crede ca nu ti-ai invatat deci te va asculta! si cand nu ti-ai invatat fi fericit si zambitor! ca sa-l pacalesti!

| cumsablog a răspuns:

Asta se numeste ghinion. Daca este exclusa din start ideea de a invata mereu la istorie (si astfel sa nu te prinda cu lectia neinvatata), atunci poti incerca sa-ti dai seama cam care e stilul de ascultat al profului si sa inveti dupa cum asculta el (cam toti profesorii au un ""sistem" de a asculta si e destul de usor sa il inveti in timp).

| mariaaaaaaaa18 a răspuns:

Hmmm... se spune ca profesorii vad daca elevul este sau nu pregatit. poate asta se intampla si cu profesorul tau de istorie. eu spun sa continui cu invatatul la istorie. dar daca tu nu vrei asigura'te ca aceasta nu iti va afecta media ta generala prea mult. pupiici:*:*