| Justmeandmysmile a întrebat:

trebuie sa fac un joben in care sa pot pune bani.Imi spuneti si mie cam cum sa il confectionez? EU m-am gandit ca din carton rotesc in furma unui cilindru mai fac si un cerc etc.

Răspuns Câştigător
| fetitza_4476 a răspuns:

Pai taie din carton 4 bucati cat de mari vrei tu, dreptunghiulare, si 2 patrate asa incat sa iti iasa o cutiuta inalta. Dupa ce l-eai lipit(Sau le-ai capsat) la unul dintre capete, adica la unul dintre cele 2 patrate fa-i o taietura asa incat sa poti baga banii. Dupa asta decoreaza-o si eventual daca ai pene le poti colora si lipi in sus sau in jos, sa scrii pe ea amintiri, sa o invelesti intr-o hartie colorata cu personaje sau cu ce iti place tie. Sper ca te-am ajutat la ceva.Sau poti asa dupa cum ai spus,rotund,daca iti place mai mult. Daca vrei sa faci pe el ca un fel de omulet, poti lua de la pastile, chestia aia in care este pastila si dupa ce o scoti pastila din ea ramane goala si in ea poti pune o boaba de piper peste care vata ca sa fie si alba ca ochiul si dupa aceea o lipesti de ''pusculita cu banibig grin" si sper ca te-am ajutat cu ceva. Fundabig grinbig grinbig grin:?

0 răspunsuri: