Depinde ce intelegi tu prin superputeri. Ca un om obisnuit, de exemplu, nu are putere sa ridice o masina, dar sunt multi oameni care pot sa ridice mai mult decat o masina. Eu zic ca aia poate fi numita superputere. Sau oameni care isi pot tine respiratia cateva zeci de minute, oameni care pot retine siruri de sute de numere aleatorii doar citindu-le odata... Deci da, nu cred, ci chiar exista oameni cu superputeri.
Există oameni cu super puteri dar nu sunt acele puteri de a zbura... În urma unor accidente oamenii pot să devină mai deștepți ( să înțeleagă mult mai bine lucrurile). Caută pe Google si o sa găsești
Fundă?
Normal că există. Doar există demoni și există fantome și există pisici cu 3 capete, de ce să nu exise și oameni cu super puteri?
Eu nu cred că există dacă chiar asta contează.
Supa cu puteri este cea pe care o iubeste organismul tau cel mai mult. Pofta buna!
Ce supa
Dupa ce ai modificat raspunsul? Crezi ca noi doi suntem chiori?
Hai, sa-l iertam. Il ardem mai tare data vitoare.
Ok. Il iertam chit ca-i si obraznic
Salut!
Oameni cu super puteri exista intr-un fel, dar sa nu crezi ca sunt ca aia vazuti de tine in filme ca pot zbura,sunt invincibili si multe alte puteri!
Sunt oameni cu puteri supranaturale, exemple: Exista o persoana numita Camera Vie,el poate desena un peisaj vazut doar o singura data,el a desenat pe panza alba intreg Parisul, Roma, Anglia si Ierusalimul exact asa cum este in el in miniatura! Sau omul de gheata, care rezista la temperaturi foarte scazute, el a urcat muntele Kilimandjaro intr-o pereche de pantaloni scurti! Sau domnul mananca tot, aceasta persoana este capabila sa manance orice lucruri, el mancat 6 biciclete, un computer si un avion Cesna de mici dimensiuni!
Ei sunt oamenii cu super puteri supranaturale! Deci sa nu crezi ca exista oameni care zboara sau nu mai stiu ce!
Pai si ciorile?
#rasist
Am auzit de ei m-am uitat pe Youtube si acolo am vazut o femeie care ce atinge poate lia foc si chiar rezista la foc si am crezut ca poate sunt oameni cu ceva puteri asemanatoare
Da, intr-adevar aceasta fata exista!
Ce ciori
Pai cealalta natie de indieni, nu pot sa zic acel cuvant ca se simt ofensati
Ce natie
Las-o asa.
nicuuu22 întreabă: