| crezyzuzu a întrebat:

Hey:X am o intrebare voi la ce ati prefera sa dati teza la istorie sau geografie?batting eyelashessi dc?tongue

20 răspunsuri:
| βÚβÚ a răspuns:

Salut!

Eu prefer geografie, mi se pare ca e mai simplu happy

| Kqzu97 a răspuns:

Geografie mi se pare mai usoara

| AlerimxD a răspuns:

Eu dau teză la istorie pentru că am diriga de istorie şi la geografie nu am învăţat anii trecuţi absolut nimic cu proful acela, iar acum cu noua profă nu mă acomodez bine, plus că la subiectul în care trebuie să compar (care mă doare pe mine) la geografie este sigur, dar la istorie pot să scriu şi aberaţii.
Xoxo.

| momo a răspuns:

La istorie pentru ca imi place mai mult iar la geografie va trebui sa lucrez pe harti albe (sau oarbe... cum se zice) si nu vreau sa invat chiar cm la cm. Mentionez ca sunt a-9-a tongue.

| chakas a răspuns:

Geografie e mai usor istoria se intinde pe perioade mari de timp e mai greu de retinut si corelat data cu evenimentul

| BloodstainedMorgue a răspuns:

Pai eu am dat-o anul asta[clasa a8a] la istorie...si nu pot zice ca imi place foarte mult, dar profu` nou de istorie e de treaba si preda lectiile mai pe scurt.

| Диана a răspuns:

Azi am dat la geografie. xD

| valThina a răspuns:

Geografia clar...asta am ales si intr`a 8 a asta aleg si acum in clasa a 12 a tongue

| Biu a răspuns:

Pai eu la geografie as prefera, pentru ca la geografie inteleg mai bine, adica nu este cu ani, cu regi cu imperii regate ca la istorie happy
Geografia nu e asa complicata. dar istoria.
In fine asa vad eu istoria din punctul meu de vedere.

| Amyyyyyyy a răspuns:

Hey sti...sunt 1 cuvint COPIATUL la ambele poti copia usor.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La istorie adica e cam greu sa tii minte anii, dar mai greu mi se pare sa stii grupele, muntii (10000 pe grupa)cele mai inalte varfuri sh cai m au

| madalina188w a răspuns:

Sincer? la geografie pentru ca is in clasa a 5 si acu e mai usoara geografia. pup funda?

| Elenuca3567 a răspuns:

Te referi la tezele unice? In generala am dat teza la geografie, mi s-a parut mai usor decat la istorie, datorita faptului ca nu erau acei ani de retinut. Acum, in liceu dau la istorie, deoarece profesoara ne spune exact si ne preda in caiet toate lectiile pentru teza, pe cand la geografie ni le da mult mai sumar.
Te sfatuiesc sa dai la ce ti se pare mai usor de invatat.winking

| OneLifeOneLove a răspuns:

Istorie pentru.ca inteleg mult mai bine.La geografie sunt prea multe de retinut. Tu la ce dai?

| Lluvia_8369 a răspuns:

La geografie. Când am fost şi eu pe a 8 a am ales la geografie. că de unde să ştii atâta istorie? laughing Mie una mi se pare mai grea istoria deoarece sunt mulţi ani şi anumite chestii mai greoaie de reţinut. Cel puţin asta e părerea meahee hee

Pa, pa şi succes!

| Roxi_7263 a răspuns:

Eu dau la istorie, dar din cauza profei care e ffff d trebuie:X

| Claudia852963 a răspuns:

Eu am dat la geografie deoarece muntii acolo au fost, acolo sunt sh tot acolo vor ramane.In schimb la istorie e foarte greu cu anii.

| Malin0tsa a răspuns:

Geografie. e mult mai usoara.parerea mea.pentru ca la istorie trebuie sa tii minte anii, popoare, statul antic/actual si multe altele

| Ella1004 a răspuns:

Hei eu am dath teza la iestorie fiindca imi place si mie sse pare mai usoara sper ca te-am ajuthat

| justundercover a răspuns:

Eu am dai la istorie si am luat 10(tine cont de faptul ca nu prea invat)tongue

Întrebări similare