Chair ma dispera fraza aia . pot sa zic ca de multe ori ma inteleg mai bine cu baietii, si cand ies cu ei si vine unu si da noroc cu toti si vreau sa dau si eu cu el, imi zice "numai curvele dau noroc". Dar cand e o femeie de afaceri, care e ceva in viata fata de un prapadit de baiat care a zis acea fraza, si da noroc cu alti asociati, inseamna ca e curva?! mi se pare chair o tampenie! daca dai mana cu cineva, gata, esti curva si te *** pe bani? sau cand cunsoti pe cineva, si dai mana cu el? e o prostie.
Curvele dau noroc la SIDA si la sifilis :)) prost a fost cine a zis chestia asta cu norocul de curva. Daca vreun barbat nu are femeie si doreste companie adevarata sa isi stranga vreo 7000€ si sa faca comanda o papusa ca asta:
http://www.ziza.es/2008/12/12/Silicona_72_fotos.html
Mi se pare o prostie. Vineri am dat mana cu unu si mi a zis ca se zice ca esti curva daca dai noroc, eu nu stiam.
Tampenie, nu-i baga in seama, si eu fk l fel.
Da, am auzit si eu chestia asta prin clasa. Mi se pare o prostie. Dupa ce incheie o afacere, femeile de afaceri dau mana cu partenerii. Asta inseamna ca sunt curve? Sau cand faci cunostiinta cu cineva ce se presupune ca ar trebui sa faci, daca nu sa dai mana cu acea persoana? Eu zic sa nu te mai iei dupa toate prostiile inventate de oameni frustrati.
Buna, o mare prostie, fiecare crede ce vrea, uite, proful meu de muzica atunci cand e ziua la o persoana si aceasta merge si il serveste cu ceva el nu o pupa pe abraji, ci da noroc cu fata, el nu pupa decat elevii lui la care e diriginte si pe aia cer fac 18 ani, pa
pa
Fiecare persoana face ce vrea, restul, judeca dupa cum vrea fiecare, in mod subiectiv! Intrebare prosteasca