| ramona22 a întrebat:

Heyy am visat azi, m-am culcat la 2 noaptea ca mi-a murit o prietene ff buna sad si azi ii vineri 13 si mi aiurea ). In vis ploua si imi ziceau persoane ( niste omani cu care nu vb asa de mult doare niste cunostinte )cum ca preitena mea o murit si nu stiu ce si nimeni nu imi zicea de ce si la sfrasitul visului tot auzea cum sunaua toate telefoanele si dintr-o data m-am trezit, o sunat telefonul de vreo 3 ori, mo sunat prietena mea buna ca sa ma intrebe daca ne intalnim azi...nu se poate ca visul sa devina realitate.nu?

Răspuns Câştigător
| DouaPuncteIcs a răspuns:

Nu...inseamna ca i-a murit moarteabig grinbig grinfunda?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| IlKvK a răspuns:

Nu iti face griji, nu cred ca iti va muri prietena. Totusi, daca vrei, cauta in dictionare de vise online cuvinte cheie si vezi ce semifica cuintele cheie (cum ar fi ploaie, moarte etc.). Si eu visez chestii ciudate (cred), dar culmea e ca nu imi mai amintesc dimineata. laughing

| ioana_6413 a răspuns:

Evident că nu.simplă coincidenţă. eu aproape în fiecare seară visez că îmi moare cineva, deja e obişnuinţă laughing sunt doar vise din subconştient, pentru că ţii la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi noapte te-a lucrat subconstientul. probabil ai adormit cu gandul la ea si din cauza asta. visele sunt alandala. cand te trezesti si incerci sa iti amintesti ce ai visat incepi sa razi laughing ca n-are sens. si oricum uitam 90% din ce am visat.

Nu, raspunsul este nu :d inseamna ca i-a murit moartea sau trecere catre altceva, un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii tongue Nimic de rau.